Свят

Бизнесмен се оплака: Две години обичах садистка, която ми чупеше костите и ми гореше кожата (СНИМКИ 18+)

  14.08.2018 06:52             
Бизнесмен се оплака: Две години обичах садистка, която ми чупеше костите и ми гореше кожата (СНИМКИ 18+)

В течение на две години 55-годишният мъж е търпял жестоките издевателства на своята любима, но в края на краищата съсед решил да прекрати мъченията на нещастния и да предаде жената на полицията.

Предприемачът от Великобритания Иън Макнихол две години е търпял унижения от страна на своята любима Мишел Уилямсън и многократно е ставал жертва на жестоко отношение. За това време жената му е пробила черепа, счупила му е скула, носа и ребро. Но това не е всичко.

Садистката Уилямсън му е горяла ръцете с нажежено желязо и е гасила цигари в носа, в резултат на което нещастникът има незаздравяваща дупка на лицето.

Самият Макнихол е разказал пред в. "Метро", че не е могъл да напусне садистката, защото се е страхувал... Тя до толкова го била наплашила, че той вече нищо не могъл да направи. Освен това, на гости често им идвали и нейните братя, които го заплашвали с убийство, ако той някога напусне сестра им. Трябва да се отбележи, че въпросните братя са били престъпници и се занимавали с разпространение на наркотици. "Тя живееше в дома ми, чувах само нейния глас - нейният. Само той бе в главата ми. Мислих си, че ще ме убият", разказва Иън.

Мъжът също разказа, че Уилямсън изцяло била завладяла живота му и неговите финанси. Стигнало се дори до там, че той трябвало да ѝ иска разрешение, за да спи и да се храни. Във всеки един момент жената можела да го събуди, а когато той сядал пред телевизора, то жена му избирала какво да гледа. "Излизах навън и стигах само до ъгъла на къщата, до будката за цигари. За това ми бяха отредени не повече от пет минути. Не трябваше да разговарям с никой. Насилието нямаше граници, вярвах, че тя ще ме убие", казва Иън.

Странно е обаче, че съседите през целите две години дори и не подозирали какво се случва зад стените на жилището му. В един момент, по щастлива случайност, съсед забелязал по тялото на Иън страшни синини. Но понеже Иън нямал право да разговаря с никого, мъжът решил да извика полиция.

За щастие, садистката била задържана. Сега Макнихол може да си отдъхне. Докато жена му се разпореждала с финансите му, тя успяла да фалира бизнеса му, като в момента Иън има само астрономически дългове за плащане. Това обаче е най-малката му болка. Мъжът продължава да изпитва силно главоболие в резултат на получените травми.

Сега Иън работи като посланик на добра воля за мъжката агенция за оказване на помощ ManKind Initiative, където помага на хора в подобни ситуации.

Превод и редакция: БЛИЦ