Свят

Прищевките на богатите: Няма да повярвате в какво превърнаха скъп суперавтомобил Pagani Zonda R

  13.08.2018 10:45             
Прищевките на богатите: Няма да повярвате в какво превърнаха скъп суперавтомобил Pagani Zonda R

Някои автолюбители буквално живеят с колите си - например превръщат гараж в спалня или бар, или пък изграждат в домовете си специални асансьори, с помощта на които от любимото Ферари или Порше е възможно да се отиде директно в хола.

Ако се съди по акаунта на аржентинския състезател и плейбой Пабло Перес Компанк в Instagram, то той е много запален по суперавтомобилите от марката Pagani като постоянно шофира техните модели. Наскоро богаташът дори постави в своя 390 m2 луксозен апартамент в района на Маями редкия италиански суперавтомобил Pagani Zonda R като уникална преградна стена в хола.

Сега той може да седи на кожения диван и да пийва коктейл, докато гледа сложните детайли от карбон на изключителната машина. Автомобилът изглежда сякаш е закачен във въздуха странично между пода и тавана. Той е поставен с помощта на две тънки метални плочи. Разбира се, те нямаше да издържат на тежестта на колата, поради тази причина са премахнати множество части от вътрешността, които вече не са необходими при изграждането на особената "скулптура"

Не е ясно каква е цената на тази прищевка на Перес за уникален интериор, но очевидно не е евтино, а за поставянето му на пода се е наложило да бъде използван кран и демонтиране на прозореца.

auto.blitz.bg