Лайфстайл

Диляна Попова е бясна на Асен Блатечки! Актьорът се стиска за частна детска градина, прати Борил в...

  13.08.2018 09:32             
Диляна Попова е бясна на Асен Блатечки! Актьорът се стиска за частна детска градина, прати Борил в...

За разлика от повечето родни звезди, актьорът Асен Блатечки не държи синът му да посещава частно школо, научи HotArena. Таксите му се стрували прекалено високи, а и не вярвал, че хлапето ще придобие специални знания, ако цака минимум 10 бона на година. Секссимволът на българския театър предпочитал малкият Борил да ходи в държавна детска градина и да общува с нормални деца на своята възраст, а не с разглезени наследници на богаташи.

Запознати издават, че 3-годишното момченце тръгнало на забавачница миналия септември и се адаптарало учудващо добре. „Противно на очакванията и всеобщото мнение, в държавната градина Борил получава достатъчно грижи и внимание, учи много нови неща, педагозите са отлични”, споделила майката Диляна Попова пред познати. В началото манекенката настоявала да запише сина си в частно школо, но Блатечки категорично отказал да плаща за подобни екстри.

Той има дъщеря в тийнейджърска възраст от официалната си жена Катерина Горанова, та разходите по двете деца напоследък му идвали в повече. В крайна сметка Попова се примирила с неговия избор, но пък с днешна дата не съжалявала, защото синът й случил на всеотдайни учителки и намерил добри приятели сред връстниците си.

Известно е, че борбата за място в столичните детски градини е жестока заради ежегодния наплив от кандидати, ала Борил ползвал специални привилегии благодарение на популярните си родители. От есента хлапето с усмивка на лице посещавало учебно заведение в центъра на София, където месечната такса излизала едва 60 лева. Според запознати издръжката, която Блатечки редовно й плаща, е около 1500 лева – с нея манекенката успявала да покрива всички разходи по Борил, а своите хонорари от реклами и филми харчела за почивки в чужбина, пише Уикенд.