Свят

Се*с оргия посред бял ден в градски парк (СНИМКИ 18+)

  13.08.2018 06:59             
Се*с оргия посред бял ден в градски парк (СНИМКИ 18+)

Шокирани минувачи спипаха групичка от около четирима души да си правят секс оргия в парк посред бял ден. На серия от графични снимки, направени от очевидците, групичката прави секс в парка Бют около 17:00 часа вчера в Кардиф. Градският съвет на града, който отговаря за управлението на парка, заяви, че инцидентът е съобщен на полицията, пише в. "Метро".

Развратните снимки показват групичка от около четирима мъже и една жена как лежат на одеяла или хавлии под сянката на дърво близо до животинската стена на Замъка в Кардиф. Изглежда, че някои членове на секс групичката не са чисто голи, за разлика от жената, по чието тяло няма и един конец.

Свидетел, пожелал да запази анонимност, се е прибирал у дома, когато е видял разврата. "Свърших работа и се прибирах у дома от центъра, през парка. Докато си ходих покрай замъка, видях как две двойки да си правят пикник. После се вгледах и ми се стори, че една от жените много енергично си търкаше чатала. Затова се загледах и осъзнах какво всъщност те правят", каза той.

По думите му, след това той е видял гениталиите на мъж и как жена започвала да прави секс с друга жена от групата.

Превод и редакция: БЛИЦ