Спорт

Кариана губи злощастно с гол в продължението /СНИМКИ/

  11.08.2018 19:01             
Кариана губи злощастно с гол в продължението /СНИМКИ/

Кариана отстъпи от ЦСКА 1948 с 0:1 в 3-ия кръг на Втора лига. "Червените" измъкнаха точките в продължението на мача в Ерден.

Първата по-сериозна ситуация в срещата бе пред Павел Станев в 7-та мин. Андон Гущеров центрира отдясно но Николай Минков не успя да засече на празна врата. 5 мин. по-късно с диагонален удар капитанът на домакините Евгени Игнатов-Бамзе прати кълбото до лявата греда. В 42-та мин. футболистите на Кариана имаха претенции за дузпа за нарушение на Николай Христов срещу Цветомир Тодоров, но главният съдия Владимир Вълков прецени, че няма основание да посочи бялата точка.  

Влезлият като резерва през втората част Петко Петков раздвижи нападението на ЦСКА 1948. Юношата на Монтана непрекъснато тормозеше защитниците на Кариана. В края на мача Петков можеше да вкара, но топката се разходи по голлинията и не влезе. Всичко по-интересно се случи в продължението. Резервата Венцислав Гюзелев от малкото наказателно поле накара Станев да показва рефлекс, но в последната минута на добавеното време футболистът на „червените” коригира мерника си за крайното 0:1, след като двама защитници не можаха да изчистят топката.

За Кариана играха: Станев, Цолов, Дичев, Тодоров, Григоров, Хр. Илиев, Мичев, Николов, Цв. Тодоров /77 Предев/, Ив. Илиев /63 Цеков/, Игнатов /69 Русев/. 

За ЦСКА 1948 ритаха: Вълков, Дяков, Попов, Зюмбулев, Слаев /67 Петков/, Христов, Димов, Павлов, Стефанов /46 Диков/, Минков /46 Гюзелев/, Гущеров.

След края на срещата треньорът на столичани Валентин Илиев похвали Петко Петков-Пецата за агресивната му игра.

Сред зрителите на мача беше кметът на Община Бойчиновци Светлин Сретениев.