Лайфстайл

Нелина наблъска още силикон и си подали 7 дни на Канарските острови /СНИМКИ/

  11.08.2018 10:24             
Нелина наблъска още силикон и си подали 7 дни на Канарските острови /СНИМКИ/

Фолк легендата Нелина е подновила силиконовите си импланти и грее с чисто нови гърди.

Изпълнителката на „Бял мерцедес” е коригирала циците си преди началото на лятото, а миналата седмица изпече новия си бюст на Канарските острови. Чалга антиката се похвали със снимка от вулкана Тейде, като за щастие на Нелина, по време на нейната разходка там, огненото чудовище не се е събудило, твърди „Таблоид“.

Феновете й не скриха удивлението си от напращелите й бомби, които и с просто око си личи, че са значително по-големи. Фолк ветеранката се опита да отклони въпросите на почитателите си, като наблегна на почивката и това как си е изкарала на Канарските острови, където прекара 7 дни. Компания й правели нейни близки приятелки.

Дамите успели да посетят всички най-важни забележителности, като особено впечатление им направил действащия вулкан Тейде, който за последно изригнал през 1909 г. Нелина и приятелките й посетили и „силно енергийно място в планината Анага, известно като Замъка на вещиците”, както и район, прочул се с любовната история на двама млади, ала „Ромео и Жулиета”, пише "Уикенд".

Нелина и компания се забавлявали и в Лоро парк в Тенерифе, който е ботаническа градина и зоопарк в едно.

След като се завърна, изпълнителката се впусна в работа по новия си фолклорен албум, който ще представи съвсем скоро.