Свят

Бебе припадна в самолета от жегата, екипажът се изгаври с майката (ВИДЕО)

  10.08.2018 11:55             
Бебе припадна в самолета от жегата, екипажът се изгаври с майката (ВИДЕО)

До неприятен инцидент се е стигнало на борда на самолет от Пакистанските международни линии. Самолетът, който трябвало да лети от Париж за Исламабад, останал с пътниците повече от два часа на летището. През това време вътре станало толкова горещо, че бебенце припаднало. Майка му веднага започнала да вика за помощ и да моли стюардесите за помощ или поне да отворят вратите, за да влезе малко въздух.

Те, обаче, не й обърнали внимание. В момента инцидентът се разследва от авиокомпанията. Пътник документирал целия случай на видео. На кадрите се вижда как майката е ужасена от това, което се случва с детенцето й и отчаяно моли стюардесите да проветрят, защото не може да се диша от горещината. В този момент бебенцето вече започва да се задушава и тресе. Постепенно около майката и бебето се събират хора, които опитват да помогнат. Други крещят на екипажа: "Срам!" Вместо да се впечатли, стюард казва, че не може да отвори, защото скоро ще започне излитането.

Накрая майката се предава и сяда на мястото си с бебето на ръце. Пакистанските авиолинии отричат твърдението на пътниците, че се е наложило да чакат повече от два часа на борда самолетът да излети. Според официалната информация, самолетът е закъснявал само с половин час. Всички свидетели, обаче, твърдят, че са седели затворени вътре много повече.

Превод БЛИЦ