Konkurent
ТДМ

Събития

Годжи вдигна палат за жена си във Враца! Вложил близо 100 бона за ремонт

2018-08-09 11:00 8991 0

Годжи вдигна палат за жена си във Враца! Вложил близо 100 бона за ремонт

Музикантът Георги Милчев-Годжи е вдигнал палат за жена си Надежда Дончева и 6-месечната си дъщеря Цвета, научи „Галерия“.

Басистът на „Ку-ку бенд“ заживя във Враца заедно с половинката си и бебето в един от най-привлекателните квартали в района – „Кемера – Художник“.

Още преди Надя да забременее, Годжи купил къща във Враца, където имотите вървят около 70 000 лева. Музикантът я сринал почти до основи и я изградил наново, превръщайки я в луксозен 2-етажен палат. Ремонтът започнал да тече усилено веднага щом Милчев научил, че чака дете.

Просторен двор с басейн и райграс, както и импровизирана детска площадка били на разположение на малката Цвета. За интериора се погрижила Надя, която, освен друго, имала и дизайнерски заложби. Близки до музиканта разкриват, че къщата била обзаведена изключително модерно и с вкус. А общата цена на ремонта надхвърлила двойно стойността на имота.

Надежда, която е от Девня, не изгаряла от желание да се местят във Враца, но Годжи настоявал заради майка си.

Възрастната Цветана живее в Криводол – на 20 минути с кола от Враца, което улеснявало басиста в грижите за родителката си. Както е известно, басистът е много привързан към нея и почти ежедневно я посещава. Когато живеели в Горна малина, на Годжи му се налагало да пътува по 2 часа на ден, за да види майка си.

От няколко месеца Милчев, Надежда и малката Цвета живеят в новата си къща във Враца и са много щастливи.

Надя дори си отворила ново магазинче в района, където продава планинско пречистено масло (т.нар. ГХИ). Преди това Дончева продаваше от маслото си в родната Девня, където сега е наела своя приятелка. Макар че Годжи получава баснословно възнаграждение като басист в „Ку-ку бенд“, Дончева настоявала също да помага в семейния бюджет. По този начин тя искала да опровергае слуховете, че е с Милчев само заради парите му.

hotarena.net

коментари
Име*:
Коментар*:
Код за сигурност*:
* Задължителни полета
Малорад събра стотици самодейци
2018-08-20 20:00
12 0
Традиционният фолклорен фестивал в борованското село Малорад събра за поредна година стотици самодейци от региона. Духовата музика от козлодуйското село Бутан създаде празнично настроение в…

Спазва ли се забраната за пушене на закрити места
2018-08-20 18:00
106 0
Врачани спазват забраната за пушене Врачани спазват стрикттно забраните за пушене, това твърди районната здравна инспекция в седмичния си бюлетин. Между 13 и 17 август…

Доброволци напълниха 38 чувала с боклуци
2018-08-20 17:00
138 0
38 чувала с отпадъци събраха доброволци по бреговата ивица на оряховското село Остров. 17 души участваха в инициативата, която е породена от идеята на Анелия…

По 100 души дневно подават молби за помощи през зимата
2018-08-20 16:00
269 0
Над 4 000 души в област Монтана вече са подали заявления за отпускане на държавна помощ за отопление, съобщи шефът на регионалната социална служба Георги…

актуален брой на вестник Конкурент