Крими

Тийнейджър се удави в язовир във Врачанско

  08.08.2018 09:14             
Тийнейджър се удави в язовир във Врачанско

Тийнейджър се удави в язовира във врачанското село Добролево, съобщават от полицията. Сигналът бил подаден от 40-годишен жител на населеното място. Той се обадил в сряда в 17.30 часа в полицейското управление на Бяла Слатина, за да съобщи, че 14-годишният му племеник Никсън И. се е удавил, докато плувал във водоема.

Според информация на „Конкурент“ обаче момчето се е удавило не в язовира, а в участък, където той прелива и образува водни пространства. Хора от селото подозират, че или удавникът се е хвърлил и се е ударил, или че е му се е случило нещо при потъването. В компанията, които била край него обаче нямало по-голямо дете, което да го спаси и трагедията се е случила.

От полицията съобщиха, че е образувано  е досъдебно производство.

Удавеното момче Никсън има братче, а трагедията бързо покруси не само близки на ромското семейство, но и цялото село Добролево. Близките на удавника едва склонили да дадат тялото му за аутопсия.

Погребението на тийнейджъра ще е утре, като за него на роднините му ще помогнат според възможностите си от кметството и от социалните.