Konkurent
ТДМ

Лайфстайл

Бърз тест разкрива психическото ви състояние! Ако изображението се движи, нещата са лоши!

2018-08-14 16:50 485 0

Бърз тест разкрива психическото ви състояние! Ако изображението се движи, нещата са лоши!

Този прост тест ще ви помогне да разберете какво не е наред с вас и ще ви доведе до самоусъвършенстване. Идеята за тази визуална диагноза е на японски психиатър и професор по психология. 

Оптичната илюзия на "Ротационната змия" ще ви помогне да измерите нивото на умствена умора.

В допълнение към "Ротиращата змия" са представени и други визуални илюзии. Не забравяйте, че това не е анимация! Всичко, което трябва да сторите е много просто - погледнете изображенията и кажете дали обектите на тях се движат, ако да, то каква е скоростта им?

Ето и резултатите:

1. Изображението е напълно неподвижно.
Честито! Всички могат да завидят на олимпийското ви спокойствие. Естествено, сигурно като всички останали хора имате проблеми, а пред вас има много предизвикателства, но вие ги третирате философски и успешно запазвате самообладание. 

2. Чертите се движат, но бавно.
Изчерпали сте жизнената си енергия. Нуждаете се от пълна почивка, както физически, така и психически. Най-доброто лекарство е здравословен 8-часов сън.
Съвети: Не пилейте напразно енергията си. Във всяка ситуация останете спокойни - така ще може да видите по-ясно проблема и да откриете решение.

3. Снимките се движат много бързо
За съжаление това е алармен сигнал, показващ, че сте подложен на огромен стрес. Това може да доведе до влошаване на здравословното ви състояние.
Съвети: Нуждаете се от добра почивка и може би дори от квалифицирана психологическа помощ. Добре е да преразгледате вижданията си за живота. Всички трудности се решават по някакъв начин, така че не е нужно да се притеснявате за нищо.

jenata.blitz.bg

коментари
Име*:
Коментар*:
Код за сигурност*:
* Задължителни полета
Мрежата се залива от смях с Благо – Черния! Джизъса прегоря на слънце, вече е от друга раса
2019-01-16 09:30
165 0
Благо Джизъса е абсолютен максималист… Като ще е зъб – да е бял, като ще е кожа – да е черна, узна HotArena. След като…

След огромната загуба Алекс Сърчаджиева събра сили и се върна на сцената
2019-01-15 19:30
419 0
Най-трудното представление в живота си изигра Алекс Сърчаджиева в неделя вечерта, научи HotArena. Само дни след смъртта на Иван Ласкин вдовицата му се качи обратно…

Диляна Попова се чуди да вярва ли на късмета
2019-01-15 14:40
270 0
Майчинството не се е отразило по никакъв начин на фигурата на Диляна Попова. Топмоделът увери в това своите почитатели, като позира само по бельо –…

Теодора Духовникова цитира Божинката
2019-01-15 13:35
292 0
Лафовете на Божинката растат, но не стареят! Самата Теодора Духовникова цитира футболиста, вплита лафа му в разказа си за следпразничната умора, узна HotArena.Дечица снимат

актуален брой на вестник Конкурент