Konkurent
ТДМ

Лайфстайл

Бърз тест разкрива психическото ви състояние! Ако изображението се движи, нещата са лоши!

2018-08-14 16:50 430 0

Бърз тест разкрива психическото ви състояние! Ако изображението се движи, нещата са лоши!

Този прост тест ще ви помогне да разберете какво не е наред с вас и ще ви доведе до самоусъвършенстване. Идеята за тази визуална диагноза е на японски психиатър и професор по психология. 

Оптичната илюзия на "Ротационната змия" ще ви помогне да измерите нивото на умствена умора.

В допълнение към "Ротиращата змия" са представени и други визуални илюзии. Не забравяйте, че това не е анимация! Всичко, което трябва да сторите е много просто - погледнете изображенията и кажете дали обектите на тях се движат, ако да, то каква е скоростта им?

Ето и резултатите:

1. Изображението е напълно неподвижно.
Честито! Всички могат да завидят на олимпийското ви спокойствие. Естествено, сигурно като всички останали хора имате проблеми, а пред вас има много предизвикателства, но вие ги третирате философски и успешно запазвате самообладание. 

2. Чертите се движат, но бавно.
Изчерпали сте жизнената си енергия. Нуждаете се от пълна почивка, както физически, така и психически. Най-доброто лекарство е здравословен 8-часов сън.
Съвети: Не пилейте напразно енергията си. Във всяка ситуация останете спокойни - така ще може да видите по-ясно проблема и да откриете решение.

3. Снимките се движат много бързо
За съжаление това е алармен сигнал, показващ, че сте подложен на огромен стрес. Това може да доведе до влошаване на здравословното ви състояние.
Съвети: Нуждаете се от добра почивка и може би дори от квалифицирана психологическа помощ. Добре е да преразгледате вижданията си за живота. Всички трудности се решават по някакъв начин, така че не е нужно да се притеснявате за нищо.

jenata.blitz.bg

коментари
Име*:
Коментар*:
Код за сигурност*:
* Задължителни полета
Според зодията: Какво е вашето чувство за хумор
2018-09-25 06:00
48 0
Астрологията може да ни разкрие повече за характера на дадена личност, отколкото можем да си представим. Зодията на човек може да ни подскаже как той…

Ванко 1 хвърли бомба, разкри колко мадами са минали през леглото му!
2018-09-24 21:30
377 0
Baнĸo 1 ce oĸaзa гoлям жeнĸap, имaл e cтpaшнo мнoгo пoxoждeния! Paп звeздaтa Ивaн Глaвчeв, пo-извecтeн ĸaтo Baнĸo 1, пpизнa в eфиpa нa Hoвa тeлeвизия,…

Глория се влюби в Париж! Певицата изглежда чудесно /СНИМКИ/
2018-09-24 19:30
169 0
Примата на родния фолк Глория се влюби в Париж. Певицата е на воаяж във френския град и не спира да споделя снимки и клипове с…

15 важни неща, които една жена задължително трябва да направи, преди да навърши 30!
2018-09-24 16:50
220 0
След 30-годишна възраст животът едва започва. Това са годините, в които най-накрая сте самостоятелна и осъзнавате какво искате от живота.  За да осъществите желанията си…

актуален брой на вестник Конкурент