Konkurent
ТДМ

Лайфстайл

Бърз тест разкрива психическото ви състояние! Ако изображението се движи, нещата са лоши!

2018-08-14 16:50 505 0

Бърз тест разкрива психическото ви състояние! Ако изображението се движи, нещата са лоши!

Този прост тест ще ви помогне да разберете какво не е наред с вас и ще ви доведе до самоусъвършенстване. Идеята за тази визуална диагноза е на японски психиатър и професор по психология. 

Оптичната илюзия на "Ротационната змия" ще ви помогне да измерите нивото на умствена умора.

В допълнение към "Ротиращата змия" са представени и други визуални илюзии. Не забравяйте, че това не е анимация! Всичко, което трябва да сторите е много просто - погледнете изображенията и кажете дали обектите на тях се движат, ако да, то каква е скоростта им?

Ето и резултатите:

1. Изображението е напълно неподвижно.
Честито! Всички могат да завидят на олимпийското ви спокойствие. Естествено, сигурно като всички останали хора имате проблеми, а пред вас има много предизвикателства, но вие ги третирате философски и успешно запазвате самообладание. 

2. Чертите се движат, но бавно.
Изчерпали сте жизнената си енергия. Нуждаете се от пълна почивка, както физически, така и психически. Най-доброто лекарство е здравословен 8-часов сън.
Съвети: Не пилейте напразно енергията си. Във всяка ситуация останете спокойни - така ще може да видите по-ясно проблема и да откриете решение.

3. Снимките се движат много бързо
За съжаление това е алармен сигнал, показващ, че сте подложен на огромен стрес. Това може да доведе до влошаване на здравословното ви състояние.
Съвети: Нуждаете се от добра почивка и може би дори от квалифицирана психологическа помощ. Добре е да преразгледате вижданията си за живота. Всички трудности се решават по някакъв начин, така че не е нужно да се притеснявате за нищо.

jenata.blitz.bg

коментари
Име*:
Коментар*:
Код за сигурност*:
* Задължителни полета
Кобрата не издържа и целуна страстно разголена секси журналистка!
2019-03-25 19:30
284 0
Най-добрият ни боксьор Кубрат Пулев направи нещо, което едва ли ще се хареса на половинката му Андреа. Кобрата награби сексапилната журналистка с големи гърди Дженифър…

Кои са модерните цветове в интериора за 2019-та?
2019-03-25 16:20
128 0
Купи ли сте си ново жилище, предстои ви ремонт или просто искате да освежите вашия дом? Вижте кои ще са модерните цветове в интериора за…

Сватбата на Софка като бебешко парти(Снимки)
2019-03-25 14:40
723 0
Софи Маринова и Гринго вдигнаха обещаната грандиозна сватба, след като през февруари подписаха гражданския си брак на скромна церемония в центъра на София. Този път…

Цеци Красимирова с моминско парти у нас!
2019-03-25 12:10
278 0
Моделът Цеци Красимирова направи моминско парти в София, научи HotArena.През май красавицата се омъжва в Барселона за американския милионер Майкъл Струмейтис, но реши моминското парти…

актуален брой на вестник Конкурент