Спорт

Гълъб с хеттрик за Ком срещу Вихър /Н/, братя излязоха един срещу друг

  22.07.2018 11:36             
Гълъб с хеттрик за Ком срещу Вихър /Н/, братя излязоха един срещу друг

Ком срази Вихър /Николово/ с 6:0 в контрола, която е част от подготовката на тима за Северозападната Трета лига. Гълъб Герасимов направи хеттрик, Мартин Истатков вкара 2 гола, един път се разписа Ивайло Тошев. Проверката пропуснаха Цветан Цветанов-Кебапа заради лични ангажименти и Мартин Керчев, който е на море.

Двама братя играха един срещу друг в мача. Общинският съветник в Монтана Мартин Симеонов рита за Вихър /Н/, докато Боби Симеонов бе част от състава на новака в третия ни ешелон.

Треньорът на четвъртодивизионния отбор Бисер Ефремов изпробва в срещата халфа Тони Тодоров-Киселия, подвизавал се последно в Шурданица. Доскорошният му съотборник в Георги Дамяново Ивайло Ваньов-Манарата пък рита за Ком. Вихър /Н/ бе само с една тренировка преди мача в Берковица.

Играещият треньор на домакините Венци Иванов изрази задоволство от представянето на отбора му в проверката и старанието на футболистите в тренировките.

„През по-голямата част от мача играта бе равностойна. Ние успяхме да си вкараме положенията. За нас бе важно да играем и благодаря на ръководството на Вихър, че уважи поканата ни”, каза Иванов.

Следващият спаринг за Ком е в сряда на националната база „Бояна” срещу тима на Доброславци.