Събития

Важно! Спират движението по ул. "Петропавловска", защото...

  20.07.2018 16:34             
Важно! Спират движението по ул. \

В Община Враца е получено заявление от собственик на частен имот за извършване на строително-ремонтни работи по присъединяване на обекта към газоразпределителната мрежа. След съгласуване на графика за предстоящите дейности и одобрение от експертите в местната администрация, се налага временна организация на движението на част от ул. „Петропавловска“.

От 23 юли /понеделник/ до 26 юли /четвъртък/ ще се извърши разкопаване на пътния участък, в района от ул. „Река Лева“ до ул. „Иван Вазов“. Алтернативният маршрут за движение ще се осъществява по ул. „Иван Вазов“. Ще бъде поставена съответната сигнализация за водачите на превозни средства, както и за пешеходците.

Следващ етап от реализирането на ремонтните дейности е разкопаване на кръстовището на ул. „Петропавловска“ и ул. „Иван Вазов“. Дейностите ще се извършат само в рамките на 27 юли /петък/. Движението ще се осъществява по ул. „Иван Рилски“, като отново ще бъде поставена съответната сигнализация.

В периода от 28 юли /събота/ до 1 август /сряда/ ще бъде прокопан районът от ул. „Иван Вазов“ до ул. „Георги Бенковски“, като ул. „Петропавловска“ няма да бъде затворена за движение на МПС-та.

Строително-ремонтните работи ще завършат с разкопаване на част от ул. „Петропавловска“, след кръстовището с ул. „Георги Бенковски“. Дейностите ще се реализират в рамките на 1 август /сряда/. Алтернативният маршрут за движение е по ул. „Одрин“.

След завършване на четирите етапа от дейностите по газоразпределителната мрежа на частния обект, всички компрометирани участъци ще бъдат възстановени от строителя, уверяват от местната управа.