Здраве

Отървете се от целулита само с тези 3 плода

  20.07.2018 09:02             
Отървете се от целулита само с тези 3 плода

Целулитът е просто мазнина. С наднормено тегло или не, всеки човек може да страда от него. Трябва да започнете да действате, за да се отървете от този целулит, който е толкова неприятен и упорит.

Трябва да започнете, като промените начина си на живот. Препоръчваме да започнете с това, което ядете. Това не е временна диета. Трябва да се храните здравословно за цял живот с няколко позволени „измамнически храни“.

Грейпфрут

Този плод ще допринесе в борбата срещу целулита по много начини. Той е богат на витамини А, В и В. Също така той ще ви помогне да отслабнете, да се чувствате сити и да намалите апетита си. Ето защо препоръчваме да започнете деня с чаша сок от грейпфрут.

Този плод също понижава нивата на холестерола и е отличен съюзник срещу сърдечни заболявания и диабет.

Ананас

Ананасът помага за избягване на задържането на вода, поддържа здравето на дебелото черво и детоксикира тялото ви. Също така съдържа витамин С и ви помага да отслабнете.

Яжте три резена на ден, по един с всяко основно ястие.

Ябълка

Този плод има специален ефект срещу целулита. Тя кара храната да се движи по-лесно и бързо през чревния тракт. Също така средно голямата ябълка е само 80 калории, така че също помага да се чувствате сити и да отслабнете.

Трябва също да ядете пъпеш, кумкуат и нар. Те имат страхотен вкус и съдържат много витамини, които се борят с появата на целулит.

Те са отлични закуски и можете да ги ядете заедно с ядки./ Zdrave.to