Здраве

Бързо изхвърлете тези 5 неща от дома си - съсипват здравето ви!

  20.07.2018 08:34             
Бързо изхвърлете тези 5 неща от дома си - съсипват здравето ви!

В древността, хората са смятали, че къщата е място, в което се борят различни енергии заради вещите, които са поставени в него. Някои могат да са положителни – да облекчават умората и да ви карат да се чувствате сигурни, а други – точно обратното.  Жилището на съвременния човек е като склад за ненужни вещи, които отнемат от силите ви и ви докарват различни болести. Ето за кои вещи да погледнете първо и какво ви причиняват те.

Дрехи

Ако в гардероба ви има дрехи, в които сте имали няколко пъти лош късмет и неприятности, то се отървете от тях без въобще да съжалявате. Роклята, джинсите или тениската ще продължат иначе да приличат неприятности в живота ви. Хвърлете око дори на отдавна забравените дрехи. А и няма нищо лошо в това да обновите гардероба си.

Боклук на балкона вещае финансови проблеми

Много хора оставят на терасата си картонени кутии от различни домакински уреди, празни бутилки или стари списания. Ако имате финансови проблеми, то определено не трябва да се чудите защо са те, а бързо а хванете всичко, което отлежава на терасата ви и да го изхвърлите в първата кофа за боклук до дома ви.

Не всички цветя са еднакво полезни

У дома е по-уютно с цвете – сухите и изкуствени цветя красят дома ни и са част от интериора му. Според експерти по Фън Шуй тази красота може да ви накара да платите много висока цена. Смята се, че някои букети могат да ви донесат много отрицателна енергия и да повлияят неблагоприятно на здравето ви. Изкуствените цветя изсмукват енергията от живота и младостта в околното пространство и ви лишават от жизненост. Хубаво е в жилището си да държите свежи цветя.

Подаръците от бившият пречат на новата любов

Ако дълго време не може да откриете любовта, то е добре да поогледате из дома си и в офиса за вещи от бившия – сувенири, книги, снимки. Тези неща често ви държат в миналото и не ви позволяват да продължите напред с чисто сърце. Особено тежка енергия имат сувенирите, дадени от неприятни хора, с които не сте се разделили по хубав и цивилизован начин. След края на връзката тези неща е добре да се връщат или изхвърлят.

Държите в дома си вещи на починали роднини

Всички трябва да знаят, че пазенето на близки до сърцето вещи, на починал роднина, е опасно. Те не само привличат душата на починалия, но и сериозно могат да навредят на здравето на живите хора. Ето защо е обичайно дрехите на починалите да се раздават или изхвърлят. Но какво да правите с ценните неща, които са скъпо наследство? Как да се разделите със злато или скъпи бижута? Просто изчакайте няколко месеца след погребението и наблюдавайте чувствата си.Смята се, че душата на мъртвия напуска Земята след 40 дни. Ако след този период не чувствате нищо лошо, то може да ги оставите в дома си, Ако обаче усещате, че здравословното ви състояние се влошава с всеки изминал ден, по-добре се простете с тях.

jenata.blitz.bg