Лайфстайл

Как да разнообразим секса с подръчни материали

  19.07.2018 07:09             
Как да разнообразим секса с подръчни материали

Не е нужно да ходите в секс шопа, за да си направите секса у дома по-свеж или по-провокативен. В случая жените могат да се доверят на някои предмети от бита, които ще се откроят в напълно нова светлина.

1. Овчата или вълчата постелка, която няколко години сте използвали като килимче в хола, може да послужи като отлично секс ложе. Власинките повишават чувствителността при допира с кожата.

2. Шумното тресене на пералнята при изстискване на бельото може да ви свърши добра работа. Наместете се върху нея, а мъжът да бъде с лице към вас. Вибрациите на тежкия иначе уред ще ви донесат сума приятни усещания.

3. Ако сте решили да правите секс във ваната, може да използвате четката за зъби, за да пръскате капки по тялото на любимия човек – студените капки върху горещото тяло засилват възбудата. Освен това можете да погалите с четката неговите и вашите гърди. Само не се престаравайте да не заболи.

4. Ако искате да доставите необикновено удоволствие на партньора си, посипете половия му орган с талк, преди да започнете ласките с ръце. На мъжа ще му бъде много приятно. Но не пристъпвайки към самия секс, без да махнете талка.

5. Вместо с белезници от сексшопа можете да предложите на любимия си да ви прикове за леглото с... лейкопласт. Отлепването обаче на лейкопласта от кожата може да бъде не особено приятно. Пригответе се за този момент, защото ако предварително помислете как да стане като игра, няма да има проблеми.

И накрая, ако искате да разнообразите оралните ласки, преди да пристъпите към тях сложете в устата разтворима таблетка витамин С. Освен че това е просто полезно, разтварящата се и шумяща в устата ви таблетка ще подари доста приятни усещания на партньора ви.

© Actualno.com