Лайфстайл

9 навика, които съсипват секса

  13.07.2018 16:42             
9 навика, които съсипват секса

Без значение колко сте привлекателни, дори и вие можете да направите очевидни грешки по време на секс, които тотално да развалят отношенията ви с половинката.

В следващите редове ще разберете кои 9 навика могат да съсипят интимността с партньора ви. Внимавайте и гледайте да не ги допускате, за да не изгубите любимия човек.

Монотонни пози

Разбрали сте , че някои поза буквално взривява от възбуда половинка. Това е супер, но не значи, че трябва да пробвате само с нея. Това е една от най-често срещаните грешки в секс. Всеки път, по едно и също време по един и същи начин. Променете всичко това, ако не искате да загубите половинката си.

Секс по график

Не, понеделник е много тежък ден. Не може да се прекалява с физическото натоварване. Във вторник освен това ставате рано. Може би в сряда? Ще стане ли или имате нещо за правене? Въпреки че няколко минутки... Абе, в сряда май имахте бизнес вечеря! Забравете за това плануване. То убива всичко в отношенията. Бъдете спонтанни и се отдайте на емоциите без много да му мислите.

Липса на самоинициатива

Мъжете винаги трябва да поемат инициативата? Да, ама не! От време на време ще им се хареса да сте по-игриви към тях и да покажете колко ги желаете.

Имитация на оргазъм

На всички ни е ясно, че не всяка жена може да стигне всеки път до оргазъм. Ако обаче лъжата, че стигате до върховния момент се използва прекалено често. То нещо явно куца. Представете си как ще се почуства половинката ви, ако разбере, че е лъгана и си е мислела, че всичко е идеално. Тези неща трябва да се обсъдят с цел интимните ви отношения да се подобрят.

Твърде много романтика

О, да.. секс на плажа, под звездите – това е невероятно романтично. Ако обаче всяка нощ се опитвате да създадете някаква подобна романтика, това би убило всичко приятно и би се превърнало в нещо досадно. Понякога просто се нуждаете от секс, без много подготовка.

Вечното дърдорене

„Ииии, ти какво ще направиш, ако умра?” – един от любимите въпроси на много дами, вдъхновени от някоя романтична драма. Не, стига с въпросите за живота, смъртта, бъдещите деца, за уикенда и т.н. Обичайте се, бе хора. Понякога помълчете и се отдайте на спонтанна интимност.

Преиграване

Понякога това да се облечете като палава медицинска сестра и да си играете на „чичо доктор” не е кой знае колко добра идея. Много е важно преди да предприемете такава крачка да сте опознали добре половинката си и да сте сигурни, че нещо такова ще му хареса. Освен това недейте да се вживявате кой знае колко в ролята. Самата сценка е достатъчна на всеки мъж да”превърти играта”.

Наказание „без секс”

Всеки мъж се прибира късно, всеки забравя годишнини или препива с приятели, когато не трябва. Определено, ако го лишите от секс няма да спечелите нищо. А колкото по-дълго липсва интимният ви живот, толкова повече го подтиквате към постоянна ерекция и фантазии, а може би дори и изневяра.

Третият е излишен

Вашите приятели не трябва да са наясно какво точно се случва в спалнята ви. Ако пък нещо такова стигне до ушите на половинката ви, считайте че ще стане голям проблем!

jenata.blitz.bg