Лайфстайл

Гринго прави бебе на Софка в Лондон

  12.07.2018 12:12             
Гринго прави бебе на Софка в Лондон

Софи Маринова и Гринго правят пореден опит за бебе. Този път обаче двамата се надяват чудото да се случи на фона на типичния английски климат, тъй като работят за наследник именно в английската столица, научи HotArena.


Двойката е в Лондон, защото Софи има концерт в „Селби център” в петък 13-ти април. Пропуските за шоуто са между 40 и 30 паунда, като по-високата сума дава право на по-предни места и обилно хапване, пише „Телеграф”.


Към шоуто обаче има и други бонуси. Редом със Софи, на сцената глас ще извият още Гринго и синът на певицата – Лоренцо. Младежът дори засне клип към песента „Парти мишена”, а майка му прави всичко възможно, за да го популяризира.


Лоренцо дори се е изрусил по повод на събитието. И пусна снимки с новата си визия, като се хвали, че се надява да си намери и гадже – руса със сини очи, макар че приема да е и със зелени.

Семейството дори сподели забавни истории от пътуването на Еми Стамболова до Лондон през май тази година. Певицата отишла в ресторант и казала „Гладна съм”, но английският й бил толкова лош, че сервитьорът я попитал турски ли говори. На което, певицата, която не разбрала и дума, отвърнала „Филии с шоколад”.


Това станало през май, когато Стамболова гостува в Лондон с Орхан Мурад.


Иначе Софи се забавлява да обикаля из магазините в Лондон. Тя си направи разходка до прочутия „Хародс”, а преди концерта смята да пие кафе в прочуто местно заведение.


Организатор на концерта на Маринова в британската столица е Веселин Стоянов. Той се прочу с участието си в комедийния сериал „Сутрешен блок” с Тодор Колев, където играеше плейбой– репортер.