Спорт

Севлиево стартира контролите с разгром, Макс Велков блесна с 2 попадения

  11.07.2018 21:03             
Севлиево стартира контролите с разгром, Макс Велков блесна с 2 попадения

Севлиево стартира предсезонните контроли с разгром над Бенковски /Бяла/. Тимът на Анатоли Тонов-Тоци спечели спаринга вкъщи със 7:0. Въпреки впечатляващия резултат, домакините отбелязаха само един гол до почивката чрез Борислав Трендафилов в 30-та мин. Той и съотборниците му пропиляха куп възможности да увеличат резултата. Това се случи едва през второто полувреме. Георги Василев покачи на 2:0 от дузпа, а след това вкара още веднъж. С 2 попадения се отчете и Максимилиан Велков /на снимката/, който през миналата есен играеше за U19 на Ботев /Враца/. По веднъж точни бяха Иван Кирев и Альоша Илиев.

През новия сезон част от състава на Севлиево ще е Петър Казаков, пристигнал от Локомотив /Горна Оряховица/. Под ръководството на Тоци тренират и двама юноши на Дунав /Русе/ - халф и централен защитник, които ще бъдат тествани в предстоящите контроли.

„Натоварванията от началото на подготовката ни бяха големи и пролича известна умора в първата контрола. С оглед на това съм доволен от старанието и движението по терена, но ще изисквам малко повече в завършващата фаза, защото изпуснахме доста положения”, каза за „Конкурент” Анатоли Тонов.

Следващият спаринг на възпитаниците му е в събота с Янтра /Габрово/.