Konkurent
ТДМ

Лайфстайл

Най-честите сексуални проблеми във връзките

2018-07-11 04:00 283 0

Най-честите сексуални проблеми във връзките

Сексът е от ключово значение за поддържането на пълноценна връзка. Ако нещата в леглото не вървят съвсем гладко, това може да причини проблеми във връзката, пише dnes.bg.

Ето и кои са най-честите терзания при двойките.

Разлика в либидото
Постоянно се случва единият партньор да иска секс по-често и да се наслаждава повече. Така другият се чувства ядосан, възмутен, а понякога – непълноценен. Както може да се предположи, най-доброто решение е искрен разговор – трябва да се знае, че никой от двамата не е виновен. Желанието за секс при всеки е различно. Ако и при вас има такъв проблем, обсъдете го и намерете златната среда, която ще устройва и двамата.

Липса на комуникация
Нормално е да мислите често за секс, но много хора се притесняват да говорят за това, което също може да ви отдалечи с партньора. Трябва да споделяте какво ви доставя най-голямо удоволствие, както и да се интересувате от това какво харесва половинката ви. Когато водите такъв разговор се уверете, че няма други хора близо до вас, за да не се чувствате неловко.

Няма игра
Любовната игра е задължителна. Някои проучвания доказват, че на жените им трябват 18 минути, за да се възбудят достатъчно. Може да започнете играта още преди да се видите – да си пращате флирт съобщения. Масаж, целувки по интимните зони, повече докосване са все неща, идеални за любовната игра.

Оргазъм при мъжете и жените
Обикновено мъжете свършват първи, което може също да се превърне в проблем за връзката. Дамите не се чувстват достатъчно удовлетворени. Решението тук също е искрен разговор с партньора. Мъжът може да продължи да докосва жената и да й доставя удоволствие, дори след като той е свършил.

Сухота
Сухотата в интимните области по време на сексуален акт може да причини болка и да направи преживяването неприятно, особено при жените. Ако проблемът е наистина голям, лубрикантът е сред най-добрите решения. Опитвайте различни пози и не забравяйте за важността на любовната игра.

коментари
Име*:
Коментар*:
Код за сигурност*:
* Задължителни полета
Разкрити са неподозираните факти и тайни за всяка зодия
2018-07-17 08:10
63 0
Всеки човек е различен. Всяка зодия крие своите специфики. И ако се чудите как да разгадаете човека срещу себе си, то сега ние от

Никога не яжте тези храни преди секс, после може да стане страшно!
2018-07-17 04:00
169 0
Почти всички от нас знаят кои храни помагат за по-добър секс, но ето тези неща в никакъв случай не трябва да ядем преди това. Според…

Капчикова гола и откровена: Няма да се женя, рано е!
2018-07-16 19:30
356 0
Бившата изгора на Криско Ася Капчикова отрече все по-упоритите слухове, че стяга сватба с новия си любим Живко и вече дори е избрала сватбената рокля.…

9 неща, за които ще съжаляваме след 10 години
2018-07-16 16:20
257 0
Седмица след седмица минават в постоянна суматоха и често на нейния фон пропускаме най-важните неща. И все пак може да ни отнеме години да го…

актуален брой на вестник Конкурент