Свят

Пациент който се бори с рак, разказа за секс оргии в онкологията

  07.07.2018 13:30             
Пациент който се бори с рак, разказа за секс оргии в онкологията

Актьорът и комик Едуард Мацаберидзе, който през май разказа за борбата си с онкологично заболяване, разказа за своето лечение в Инстаграм. В един от постовете си той дори се пошегува с желанието си след химеотерапията да прави секс.

"Нищо по-силно не съм желал в живота си, от това да правя сега секс, при положение, че вливат в мен около 5 литра химия (смятай - отрова) всяка трета седмица! И 4,5 литра от тази червена течност не е нищо повече от виагра, водка и редбул в равни пропорции! А цялото отделение по хематология - това е една стая с десетки легла, където оргиите не спират!", написа актьорът.

"Случвало се е да се събудя, и над мен вече шестима знойни онкоболни клатят своите пипети и ме удрят по лицето, правейки процеса на изцеление максимално бърз и ефективен," добави той, отбелязвайки, че съпругата му се отнася към тези фантазии с разбиране.

През май Едуард разказа, че е бил диагностициран с лимфома. Той призна, че в продължение на три седмици е изпаднал в самосъжаление, но след това решил да се бори с болестта.

Превод: БЛИЦ