Лайфстайл

Носът на мъжа разкрива характера му, проверете! (СНИМКИ)

  06.07.2018 20:18             
Носът на мъжа разкрива характера му, проверете! (СНИМКИ)

Психологът, писателят и физиономист Дмитрий Сорока вярва, че когато се запознаете с някого, трябва да огледате много добре носа му. Той може да сочи, че човекът срещу вас е харизматичен лидер, щедър или просто мечтател.

За много известни личности, носовете са се превърнали в нещо като визитна картичка. Преди да направите ринопластика определено и добре да помислите хубаво. Промененият външен вид наистина може да промени живота ви.

Забелязали ли сте колко различни могат да бъдат човешките носове – дълги, къси, малки с остър връх, чипи, като картоф и т.н. Дори по националност носовете са различни. Например чернокожите имат широки и сплеснати носове, които няма как да не различите.

Проверете какво значи носът на човека до вас и разбере с кого си имате работа

Дълъг и широк нос

Всички собственици на дълги носове са с различен характер и темперамент. Някои са приятелски настроени, а други не. Някои са широкоскроени, а други имат доста консервативни възгледи. Дългият и широк нос обаче обикновено показва, че човекът е много спокоен и последователен в действията си.

Голям и плътен нос

Това е нос на лидер, на човек, който е целенасочен и готов на всичко, за да стигне до крайната цел. Тези хора постигат желаните резултати на всяка цена и са готови да минат дори през ада за мечтаното.

Дълъг и тънък нос

Хората, притежаващи такъв нос обикновено са горди и много арогантни.

Малък нос

Притежателите на такъв нос хора обикновено се дразнят от най-дребните неща. Те са ревниви. Те обаче са и сериозни, открити и доста импулсивни.

Дълъг нос с остър връх

Тези хора са умни, амбициозни и доста меркантилни. Обичат да печелят пари. Те са изтънчени и истински ценители на красивите неща.

Широк нос

Тези мъже са щедри – обожават да обграждат жените си с внимание и да им правят подаръци. Понякога са нерваци, но обичат да споделят с другите.

Орлов нос

Тази форма определено е запомняща се. Тези мъже са интелигентни и грижовни – хора, на които винаги може да разчитате. Все пак обаче е добре да сте предпазливи с тях, защото са суетни и арогантни.Често са добри разказвачи на несъществуващи истории.

Нос, като картоф

Тези хора са спокойни. Обичат комфорта и тишината. Не са запленени от приключенията, а от тях често лъха на стабилност. Те винаги ще помогнат на всеки с удоволствие.

Чип нос

С такива мъже е много лесно да се общува. Обикновено са душата на компанията. Пълни са с оптимизъм и рядко се разочароват. В същото време те са много уязвими. Имат изтънчен вкус.

Върхът на носа може да показва различни неща. Ако сочи нагоре – то човекът е много импулсивен. Ако обаче посоката е надолу – той е подозрителен, но пък добре се справя с финансите.

Връх на нос, който прилича на човка, обикновено показва, че човек е много хитър и, ако го обидите с нещо, е готов да отмъсти.

Острият връх на носа разкрива, че човекът обича да има контрол над нещата. Често тези хора са креативни и се занимават с изкуство.

jenata.blitz.bg