България

Жестока трагедия в семейството на известен бизнесмен! Първо почина бащата, а след месец синът...

  01.07.2018 17:40             
Жестока трагедия в семейството на известен бизнесмен! Първо почина бащата, а след месец синът...

36-годишният Емил Н., син на известен петрички бизнесмен, който починал преди около месец, се хвърлил от междустълбищното пространство между четвъртия и пети етаж на кооперация в града, съобщава struma.com

Инцидентът станал около 21 часа снощи, разказват свидетели на трагедията. Съседи видели как младо момиче дърпа Емил, но не успяла да го спре в смъртоносния му полет, крещяла "Помощ", после тичала като обезумяла по стълбите и ридаейки питала хората под блока "Жив ли е, жив ли е?", това разказаха първите свидетели на трагедията. 

Семейството на Емил няма финансови проблеми, те стопанисват чейндж бюро, имат казино и са добре материално, казват хората. Никой не знае какви са точните причини Емил да посегне на живота си, но смъртта му изненада всички, които го познават. Емил не е живеел постоянно в Петрич.

"Дошъл си е у дома, за да се самоубие", говорят бабите пред блока, които го познават от малък. Дали смъртта на баща му го е разтърсила, или има някаква друга причини, полицията изяснява.

Проверяват се всякакви версии около смъртта на Емил. Под сурдинка се шушука, че Емил работил и бил дясната ръка на известен столичен бизнесмен, занимаващ се с хазарт. Дали е получавал заплахи, дали е имал дългове, полицията изяснява. Мистерията се задълбочава, тъй като Емил не е живеел в блока, от които е скочил. Какво е правил точно там, защо е избрал този блок, остана неясно.

Blitz.bg