Лайфстайл

Азис подкара звяр за 200 бона (СНИМКА)

  25.06.2018 10:30             
Азис подкара звяр за 200 бона (СНИМКА)

Азис бръмчи със звяр за 200 бона, видя HotArena . Новата придобивка на краля на попфолка у нас е на любимата му марка "Мерцедес".


Луксозното возило е с всякакви екстри и е произведено през миналата година. Предните коли на ромския славей също бяха на този производител. Азис е маниак на тема лъскави автомобили и често ги сменя, въпреки че вади яки пачки за тях. Той обича да яхва мощни зверове, с които да пришпорва из магистралите и булевардите у нас.


Азис купува колата си директно от завода в Германия и плаща цялата сума в кеш.


Папараците на България днес забелязаха костинбродския славей да обикаля софийските улици с новата си кола. Като истински гъзар Азис не кара сам звяра.


Той си е наел шофьор, който да управлява мощното возило, което бръмчи като тигър. Мъжът, който кара колата на Азис, чинно изчака своя шеф, докато той бе на процедури в един от най-елитните салони за красота в София. Азис обича да се разкрасява и няколко пъти в седмицата ходи по салоните, където я си убива бръчките, я си слага маски за лице.


Облечен неглиже с потник и шорти, както и с любимата си черна шапка, Васко веднага се засили към новото си бижу. Преди да се качи в колата, той отвори багажника и оттам извади документи, които наснима няколко пъти.


След това ромският славей се качи на задната седалка и даде няколкоминутни инструкции на своя подчинен. Веднага щом му разясни какви задачи трябва да свършват и къде трябва да отидат, шофьорът отпраши с мръсна газ.


За разлика от повечето хора, които карат скъпи и лъскави коли, Азис решава да не слага тузарски номер на новата си кола. Тази услуга струва няколко хиляди лева и Васко смята, че може да си ги спести, след като дава толкова много кеш за колата.


Въпреки че Азис е във финансова криза, той все пак успя да отдели 200 бона за новата си кола. Както е известно, преди време кралят на попфолка загуби апартамента си в квартал "Манастирски ливади". Банката на няколко пъти прави отсрочка на Азис, но той така и не погаси задълженията си и се заложи НАП да му го вземе.


Близки на ромския славей споделиха преди време, че на него му е адски тежко за загубата на любимия му апартамент. "Прие го трудно" - обясниха пред вестника авери на Васко.


Сумата, за която Азис купи новата си кола, е умопомрачителна за повечето българи, но не и за краля на попфолка. За участие у нас роденият в Костинброд певец лапа по 15 бона на вечер. Простата сметка показва, че на Азис са му нужни точно 13 изяви, за да събере парите за новата си кола.