Спорт

Рефери, делегати и шефове закриха сезона във Враца с тежък банкет /Снимки/

  22.06.2018 22:32             
Рефери, делегати и шефове закриха сезона във Враца с тежък банкет /Снимки/

Рефери, делегати и шефове от Областния съвет на БФС във Враца, администриращ 7 първенства, закриха тежкия, но успешен сезон в реномирано заведение. Огъващите се маси от гастрономически изкушения и алкохолни елексири, както и музиката за душата и сърцето, допринесоха за отличното настроение не само на младоците в организацията, но и на доста по-опитните им колеги, устояли на какви ли не подобни предизвикателства през годините.

Още преди старта на очертаващото се тежко трето полувреме, председателят на Дисциплинарната комисия – Димитър Масурански и неговият помощник Генади Лилов направиха задължителния за подобни мероприятия инструктаж.

Председателят на ОС на БФС Милен Бельов благодари на всички присъстващи за добрата работа през сезона и им пожела ползотворна почивка, за да бъдат на високо ниво през есента.

Преди банкета пък се състоя футболен двубой между отборите на Росен Гановски и Милен Бельов. До победата стигна формацията на топ рефера, който е и един от съдийските инструктори на БФС за Северозапада.