Konkurent
ТДМ

Лайфстайл

С какво вашата зодия привлича и омагьосва мъжете?

2018-07-11 08:10 302 0

С какво вашата зодия привлича и омагьосва мъжете?

Оказва се, че всяка една зодия има определени качества, които привличат като магнит. Дали това ще е вашата увереност или пък невинното ви излъчване, дали ще е чувството ви за хумор или начина, по който успявате да се справите с всичко, вижте тук:

Овен

Тя е огнена и много гореща. Мъжете харесват желанието й да побеждава, да бъде първа. Може да не забелязва винаги, но докато се бори за целта си там има някой, който се бори за вниманието й. Мъжете харесват, че тя е достоен партньор във футболен мач, в ремонта на апартамента и във всяко друго мъжко начинание.

Телец

Като земен знак, тя е много чувствена. Допирът е много важен за нея и това привлича мъжете ужасно. Прегръдките за здравей, докосването докато говори с някой – мъжете не могат да устоят. Ще им хареса, защото това показва, че тя е мила и грижовна.

Близнаци

Тя е саркастична и може да постави всеки на място. Фактът, че е закачлива много се харесва на мъжете. Не приема нещата твърде сериозно и е готова за много забавления. Комбинацията от хумор и остър им е неустоима.

Рак

Като воден знак тя има много силни емоции, вижда нещата в дълбочина. Мъжете харесват тази емоционалност, нуждата й да помага на другите. Биха направили всичко, за да спечелят сърце, което ще ги обича безусловно.

Лъв

Увереност – това е нейният чар. Тя се харесва, даже е влюбена в себе си и това е неустоимо за мъжете. Те искат да се борят за нея, защото виждат колко е специална и различна от другите. Усещането, че сякаш няма да я имат никога изцяло, ги подлудява.

Дева

Тя знае какво иска и как да го получи – какво по-секси от това? Тя няма нужда да демонстрира каквото и да е, защото знае колко е добра. Срамежливото излъчване, което има е много интригуващо за мъжете.

Везни

Тя носи хармония и не си пада по драмите, а както знаем мъжете никак не обичат сцени и разправии. Ето какво я прави така привлекателна. Любовното мото на всяка зодия

Скорпион

Тя е ужасно мистериозна. Трудно е да бъдат разбрани нейните емоции и чувства, защото ги крие много усърдно, а мъжете обичат да разгадават загадки. Биха прекарали много време в опити да разберат сложния й характер.

Стрелец

Тя е винаги готова за приключения и това привлича силно мъжете. Изглежда толкова неангажирана с материалните неща, че един мъж би се запитал дали би успял да ангажира интереса й към него. Тя е свободен дух, с който мъжете искат да полетят.

Козирог

Тя държи на семейството и уюта в дома. Мъжете знаят, че трябва да са много специални, за да бъдат допуснати в нейния сигурен свят и това ги кара да се борят за любовта й.

Водолей

Тя е силна и самодостатъчна и това побърква мъжете. Знае как да поиска каквото й трябва и няма да се поколебае да го направи. Мъжете знаят, че тя се оправя чудесно и без тях и ще уважават независимата й природа.

Риби

Тя е много интуитивна, внимателна и съпричастна и това може да разтопи всяко мъжко сърце. Мъжете си падат по сигурността, която тя им дава и биха се борили за сърцето й.

Blitz.bg

коментари
Име*:
Коментар*:
Код за сигурност*:
* Задължителни полета
Разкрити са неподозираните факти и тайни за всяка зодия
2018-07-17 08:10
63 0
Всеки човек е различен. Всяка зодия крие своите специфики. И ако се чудите как да разгадаете човека срещу себе си, то сега ние от

Никога не яжте тези храни преди секс, после може да стане страшно!
2018-07-17 04:00
169 0
Почти всички от нас знаят кои храни помагат за по-добър секс, но ето тези неща в никакъв случай не трябва да ядем преди това. Според…

Капчикова гола и откровена: Няма да се женя, рано е!
2018-07-16 19:30
356 0
Бившата изгора на Криско Ася Капчикова отрече все по-упоритите слухове, че стяга сватба с новия си любим Живко и вече дори е избрала сватбената рокля.…

9 неща, за които ще съжаляваме след 10 години
2018-07-16 16:20
257 0
Седмица след седмица минават в постоянна суматоха и често на нейния фон пропускаме най-важните неща. И все пак може да ни отнеме години да го…

актуален брой на вестник Конкурент