Лайфстайл

Начинът, по който седиш, разкрива личността ти (СНИМКИ)

  22.06.2018 07:02             
Начинът, по който седиш, разкрива личността ти (СНИМКИ)

Нашият език на тялото разкрива много за това кои сме ние като човек и стриктното наблюдение на тези пози разкрива много за личността ни. Още по-точен тест може да се направи при жените. Не за друго, но позата в която седим издава много за нашия характер.

Ще ви помогнем да разберете много за себе си. Само трябва да откриете вашата поза и да научите неподозирани неща за самите себе си.

Е, ако открихте вашата поза, то сега е време да научите какво издава тя за вас.

Позиция А

Хората, които седят на тези позиции, обикновено са тези, които вървят с потока. Те не са тези, които се интересуват от много планиране и не се притесняват много за бъдещето. Те са странни, спонтанни и по природа са забавни. Те живеят живота си по свой начин и не са загрижени за това, което другите могат да кажат за тях. Хората, които седят в тази позиция, обаче, правят нещата по-небрежно, отколкото би трябвало. Въображението им е доста живо и те се ориентират към създаването на собствен свят. Те живеят в собствения си свят и чакат нещата да се погрижат за себе си. Държат се малко детински, те са един от най-приятелските хора, които човек може да има в живота си.

Позиция B


Хората, които седят на тази позиция, обикновено са тези с идеите. Те най-често ги пазят за себе си, защото не вярват на много хора. Обикновено те са тези, които имат сърца като океан и нищо не им се измъква просто така. Позицията с кръстосани крака също означава, че отнема много време на другите да спечелят доверието им и не се поддават лесно на изкушенията. Тези хора, обаче, могат да бъдат идеални слушатели, с които да разговаряте. Те са най-добрите оратори и те могат да водят наистина дълбоки разговори с вас, без дори да сте осъзнали. Те са тези, които ще се опитат да ви разберат и ще бъдат последните хора, които да съдят. Ако имате такъв човек в живота си, никога не ги пускайте, те са редки скъпоценни камъни.

Позиция С

Хората, които седят по този начин, са изключително уверени и се разбират доста добре с околните. Те знаят своите силни и слаби страни и знаят как да ги използват. Те са екстроверти и любовта за тях се крие в техните приятели и семейства. Те обичат светлината на прожекторите и знаят, че имат каквото е нужно, за да са в светлината на прожекторите. Те обикновено са звездата на всяко партия и те са тези, които обичат да инициират купоните. Те намират удоволствие в работата, която вършат. Те може да изглеждат малко горделиви и арогантни на моменти, но под повърхността са едни от най-сладките хора, които могат да се срещнат. 

Позиция D

Хората, които седят по този начин, са любезни, нежни, честни и същевременно жестоки. Те не пазят нещата в сърцата си и каквото казват това и мислят. Те могат да се считат за нежните души на света – те не таят зло в сърцата си. Те са добри оратори и винаги разбират всички по правилния начин без да съдят околните. Това са хората, които ще бъдат първите, които ще ви помогнат, ако ги помолите. Те не се колебаят да помагат и да дават безусловна любов. Въпреки това те често се приемат за даденост от околните, а това много ги отблъсква и наранява.

Позиция Е

Хората, които седят в тази позиция, са по природа страстни. Те са подвижни, амбициозни и изключително добре организирани в мислите си. Тяхната хаотична природа понякога може да обърква околните, но те намерят мир в подредена атмосфера. Те са склонни да бъдат перфекционисти и са много конкретни за малките детайли. Те може да са търпеливи. Наклоненият начин, по който те слагат краката, показва, че те са добри в запазването на тайни. Те са добри слушатели и са много добри в даването на съвети. Те са много способни да разчитат други, но не разкриват повече, отколкото искат.

Това е тяхната тайна, която ги прави толкова привлекателни и загадъчни. Тези хора мат магнитна, привлекателна и просто неустоима аура.

jenata.blitz.bg