Konkurent
ТДМ

Събития

ОБНОВЕНА Звезди пеят благотворително за Дани

2018-06-20 05:00 9640 0

ОБНОВЕНА Звезди пеят благотворително за Дани

Благотворителен концерт в подкрепа на Даниел Маринов събира куп родни поп и фолк изпълнители във Враца. На 26 юни от 18 ч. на сцената на читалище „Развитие“ ще стъпят поп фолк сензацията Галин, грациите от балет „Вива“, хип-хоп идолът Монти и носителят на първа награда от Пирин фолк 2016 Светлин Миланов.

Всички те се обединяват в една благородна кауза - да помогнат на младото врачанско момче да стане от инвалидната количка. 

Срещу скромната сума от 5 лв. всеки, който желае, може да помогне на Дани, като същевременно се наслади на изпълненията на любимите си изпълнители. Разбира се, при желание и възможност, посетителите на концерта, могат да дарят и повече средства в двете урни, които ще бъдат поставени на входа на читалището. Организатори на благотворителния концерт са майката на Дани -  Вергиния Маринова, която е неотлъчно до своя син, както и негови приятели. Събраните средства ще отидат за рехабилитацията на младия плувец, който при нелеп инцидент в басейн губи  способността си да ходи.

С много упражнения и рехабилитация Дани вече сам се мести от инвалидната количка в леглото си и мечтае да се разхожда навън. Това обаче е невъзможно, защото майка му, която се грижи за него, няма как да го смъква от втория етаж по стълбите всеки ден, за да усети Дани погалването на слънчевите лъчи. В момента се изгражда външен асансьор, който да помогне на момчето да слиза лесно до мечтания външен свят.

Преди броени дни Дани отпразнува своя 20-годишен юбилей и отново си пожела да може да излиза навън. За изграждането на асансьора обаче са необходими 5 000 лв.

Който иска да помогне на Дани да сбъдне мечтата си, може да го направи по банков път:

BG34STSA93000020482192 - Даниел Христов Маринов.

Средства в помощ на Даниел Маринов могат да се внесат и на неговата банкова сметка:
IBAN: BG19FINV91501316841132
BIC: FINVBGSF

Ние сме с него, нека помогнем на Дани! Вярваме, че чудесата са възможни, когато всички заедно се обединяваме в името на доброто!

коментари
Име*:
Коментар*:
Код за сигурност*:
* Задължителни полета
В новия брой на
2019-03-25 22:00
123 0
- Носят чипровски стан в народното събрание; - Училище чества патронен празник; - Основното школо в Борован събра гости на тържествена годишнина; - Учители от…

Иконата с чудотворните мощи на Св.Ефрем Нови ще бъдат изложени Козлодуй
2019-03-25 21:00
85 0
Иконата с мощите на св.Ефрем Нови Чудотворец ще бъдат изложени за поклонени за поклонение на гражданите в Козлодуй. В петък, в 9 часа в храм „Св. Троица"…

СУ „Христо Ботев“ участва в работна среща в Италия
2019-03-25 20:00
128 0
Във връзка с изпълнение на дейности по проект   „Бежанци и мигранти търсят своето бъдеще в обединена Европа  (минало-настояще-бъдеще)“, програма „Еразъм+“, представители на средно училище „Христо…

Общественият дарителски фонд организира „вечер на дарителите“
2019-03-25 19:00
131 0
Общественият дарителски фонд "За Враца" организира вечер на дарителите под надслов „Ледена пързалка във Враца“. Събитието, което стана на Благовещение, бе открито от Спаска Михайлова…

актуален брой на вестник Конкурент