България

Бивша учителка се хвърли от 7-ия етаж

  18.06.2018 09:13             
Бивша учителка се хвърли от 7-ия етаж

Бивша учителка от Пазарджик е скочила от междустълбищна площадка между 7-ия и 8-ия етаж на жилищен блок на ул.“Стефан Караджа“ в Пазарджик и е загинала на място. Това разказаха живеещи в района , близо да Основно училище „ Св.Кл. Охридски“.

Жената е на 44 години и оставя две малки деца сирачета. Трагедията се е разиграла в събота преди обяд и бе потвърдена от местната полиция. Оттам изясняват какво е накарало младата майка да сложи край на живота си, хвърляйки се от такава височина. Бившата учителка не е била безработна и е изкарвала прехраната си в предприятие, след като е напуснала образователната система.

Засега няма данни и някакви неприятности в семейството да са я подтикнали да посегне на живота си. За по-малко от седмица това е втори случай на самоубийство, след като на 9 юни 39-годишният бивш футболист на местния клуб“ Хебър“ Атанас Иванов скочи от 7-ия етаж на 13-етажен блок на ул.“ Дунав“ № 4 и тялото му бе намерено от негов съсед.

В началото на месеца пък друг млад мъж се хвърли от козирката на жилищен блок в жилищен комплекс „ Младост“ в областния град. Експерти признават, че са зачестили суицидите при млади хора в активна възраст между 35 и 45 години, на които тежки депресии им пречат да продължат живота си и избират фаталния акт на самоубийството. 

 

Диана Варникова