Лайфстайл

Гринго излезе от затвора, жени се за Софка!

  16.06.2018 19:24             
Гринго излезе от затвора, жени се за Софка!

Нов живот на чисто започват Софи Маринова и голямата й любов и дуетна половинка Тодор Давидов – Гринго, видя HotArena. 

Чувствата им преминаха през истинско изпитание, след като мачото бе 10 месеца зад решетките в обвинение в рекет и изнудванеВ четвъртък Гринго излезе от зандана и прекара незабравими мигове в ложето на любимата си Софи след 10 месеца въздържание. 

Притеснена, но стилна, Софи привлича погледите пред затвора. Облечена в пепел от рози, тънък висок ток, перфектен маникюр и нови зъби като мъниста, ромската перла пристигна за посрещането на любимия си пред входа на Софийския централен затвор. 

Първоначално прави пробна обиколка около зандана с с лъскавото до блясък ауди. Оказва се, че трябва да почака доста за първата свободна целувка. Влиза в близкото кафе и провежда няколко разговора. Единият е с родата на Гринго. „Цял ден чакаме, затрили му нещо личната карта и сега го карат от ареста в Казичане, ама в тия задръствания“, казва Софи. 

Заради затритата лична карта на Гринго се наложило да го изпишат с международния му паспорт. Около 17 часа микробус докарва Гринго в двора на затвора. След това потъва за още 40 минути зад високите врати на зандана. После  Гринго излиза и се затичва към любимата си.Софи се вкопчва в Гринго и започва да гали голата му глава. Той леко повдига жената на живота си и двамата слепят устни в продължителна целувка.

"Ще го пратя сега малко в Германия, ще му купя парфюм, ще го поглезя малко. Горещо лято ни чака, а и смятам да се женим. Няма какво да чакаме“, изръсва внезапно Софи, докато осъществява жива връзка с роднините на Гринго. А той с насълзени от радост очи никак не се дърпа на завоалираното предложение за брак, пише „България днес“.хотарена