Лайфстайл

9 тревожни момента в секса

  12.06.2018 12:38             
9 тревожни момента в секса

Има предупредителни сигнали в отношенията, които ясно се виждат и в секса. Те са тревожни и могат да ги говорят много за положението, в което се намирате с вашата половинка. 

Ако например вашият приятел е мил и добър в ежедневието си, но в леглото не се държи по този начин, то това може да говори за много сериозни проблеми и дори да се окаже, че след време ще е редно да спрете да имате отношения с него.

1. Той се подиграва на вашите фантазии

Ако това се случи, подсъзнателно ще преставате да  му се доверявате и да се отваряте за него. Някои двойки въобще не споделят какво се върти из въображението им, но, ако това се случи, и отсрещният го приеме с насмешка, не следва нищо хубаво.

2. Той не мисли за вашето удоволствие

Ако той не мисли за това, което може да ви хареса и дори не попита какво обичате, то вие сте обречени. Няма как да имате хубаво бъдеще с хора, които мислят само за своето удоволствие от половия контакт.

3. Той саркастично коментира вашето тяло

Ако той се подиграе със стрийте ви и ги сравни с шарките на зебра, може би ще ви е смешно.. но само първият път. Ако обаче половинката ви не спира да критикува външния ви вид, без значение дали го прави с усмивка, то всичко е ясно - бягайте от този човек

4. Той се обижда от вашето мнение

Ако половинката ви не носи на критика и не може да приеме, че някои неща в леглото не ви харесват и трябва да ги промени, то определено си събирайте багажа или поговорете сериозно с него, защото такова отношение не предвещава наистина стабилна връзка.

5. Кара ви непрестанно да правите неща, които не искате

Той определено не се интересува, че може желанието му да ви причини болка или го правите с нежелание. За него е важно да получи това, което иска, без значение как се чувствате вие.

6. Когато правите секс, винаги си представяте друг човек

Ако това ви се случва, е напълно нормално интимният ви живот да буксува или скоро да се изчерпа. Има ли смисъл въобще да продължаваме при такъв признак?

7. Вие знаете , че той е по-добър от другите

Той говори за това много пъти. И знаеш ли , че за някои параметри, които никога не dotyanesh до бившата му. Това е много обидно.

8. Той твърди, че е супер, но..

Той смята, че не му трябват тестове, че всичко е наред, въпреки  че никога не се е подлагал на каквото и да е. Не ви трябва човек, който не може да ви докаже, че е интимно здрав. По-добре бягайте далеч!

9. Интимният ви график не съвпада

Вие искате всеки ден, а той се задоволява с ласки в леглото едва веднъж месечно. Тогава сте обречени. Винаги единият от вас няма да е щастлив, а когато компромисите зачестят то винаги има нещастни./jenite.blitz.bg|