Лайфстайл

Най-доброто място за почивка според зодията е...

  03.06.2018 16:12             
Най-доброто място за почивка според зодията е...

Планирането на почивката е доста трудно начинание. Ние от jenata.blitz.bg вече ви разкрихме каква трябва да е перфектната почивка според зодията ви. Е, сега ще ви кажем, че има и конкретни места и градове, в които ще се чувствате по-добре от всякога. А всичко това се дължи отново на звездите, тяхното разположение и влиянието, което ни оказват.

Е, ето къде трябва да отиде всяка една зодия, за да релаксира качествено:

Овен
Мауи, Хаваи 

Най-доброто място за Овена, който има душа на приключенец. Огненият знак обича физическите предизвикателства и всеки вид спорт, затова грабвайте сърфа и скачайте в търсене на най-голямата вълна! Там има много спиращи дъха гледки и водопади, които определено няма да попуснете да видите.

Телец
Барселона, Испания

Нека вашата романтична страна да процъфти в един от най-красивите градове на изкуството! Барселона е вторият по големина град в Испания и ще се погрижи за всички класни преживявания, които обичате. Пазаруване, вкусни храни и невероятна архитектура и култура ще направят това най-добрата ваканция за целия ви живот.

Близнаци
Париж, Франция

Вие сте най-вече социални, така че нищо не може да ви зарадва повече от почивка в един от най-популярните градове. Мразите да бъдете сами, което прави града на любовта идеален за вас. Ще имате възможност да изследвате вълнуващите тайни на Париж, да откриете интересни книги, списания и невероятна природа.

Рак
Малдивите

Няма нищо на света, което да обичате повече от това да се отпуснете във водата. Малдивските острови са мястото, където ще сбъднете мечтата си - да посетите райско кътче в компанията на близки и приятели. Там ще можете да се отпуснете наистина чудесно и да се отърсите от всички притеснения.

Лъв
Лондон, Англия

Почивката е нещо, без което не можете, затова едва ли има много места, които не сте посетили. Но Лондон е идеалната комбинация от всичко, което обичате - там ще откриете нещо неочаквано. Невероятната енергия на града ще ви зареди и държи постоянно заети с интересни преживявания, за които копнеете. Вашата любов към театъра и качествената храна открива най-доброто място в този град.

Дева
Бали, Индонезия

Обичате природата и на това място ще се чувствате невероятно. Естествената красота на растения и животни, която ще видите в Бали не може да откриете никъде другаде. Почивката край водата и невероятните пейзажи ще ви заредят с положителна енергия и мисли, от които така силно се нуждаете. Екзотичен поход в гората на маймуните - това, е точно за вас!

Везни
Остров Принц Едуард, Канада

Вие обичате нежността и спокойните места, където можете да размишлявате докато се възхищавате на гледки, които рядко се откриват. Този остров е идеалното място, където може да се насладите на любовта си към природата и чистия въздух. Любознателната ви страна определено има какво да научи от богатата история на местността, а щом опитате морските деликатеси няма да искате да се връщате!

Скорпион
Кейптаун, Южна Африка

Вие ще обикнете красотата и страстта на Кейптаун. Този огромен пристанищен град има оживен нощен живот, но естествената красота, която включва планини и туризъм, плажове и приключения също ще ви грабне. Там има почти всичко, което можете да си пожелаете, включително пингвини на плажа! Обичате новите преживявания и жизнеността на този град ще ви хипнотизира.

Стрелец
Рим, Италия 

Обичате да мечтаете за далечни страни, екзотични култури, вълнуващи приключения, но имате нужда и от романтика, и най-доброто място за вас е Рим. Ценители на изкуството, в италианския град ще се запознаете с едни от най-зашеметяващите творения, а романтичното излъчване на вековна архитектура ще ви пренесе в магичен свят.

Козирог
Тайланд

Идеята да отсъствате от работа за толкова дълго вероятно ви притеснява, защото ангажиментите не ви дават мира, но една почивка до спиращите дъха тайландски острови никак няма да ви навреди. Много ще ви допадне тази култура, храна и обичаи, а красивите плажове, където може да релаксирате ще ви отнесат далеч от всички тревоги.

Водолей
Бора Бора

Вие цените времето, което прекарвате сами, защото и без това не е много, нали? Определено ще ви хареса място, където да се изолирате от света, но същевременно имате луксозни удобства. Бора Бора има бунгала, които се издигат малко над водата, така че може да скочите от вратата направо в кристалните води. Определено трябва да опитате гмуркане в невероятния коралов риф, защото морската красота ви е пленявала винаги.

Риби
Флоренция, Италия

Гладът ви за романтика ще срещне райско място във Флоренция, която окончателно ще открадне сърцето ви! Изкуството, което ще видите може да ви накара да останете там завинаги, а самият град е цял шедьовър. История, музеи, храна, музика – всичко е като в приказките! Разхождайки се по улиците на града вие ще го усетите като родно място.