Събития

Пенсионерка изрева от контрольорка в тролей

  22.05.2018 16:11             
Пенсионерка изрева от контрольорка в тролей

Жена от Враца изрева от „обслужването“ в тролеите. В жалба, която Лидия Иванова донесе собственоръчно в редакциятна на „Конкурент“, жената твърди, че е била подложена на вербална агресия и порой от обиди, които „я е срам да напише“.

Случката се е разиграла в понеделник, личи още от жалбата.

„На 21 май 2018 г. около 18.10 ч се качих на тролей №17 от спирката на „Ахат”. Седнах на първата седалка до вратата, оставих до краката си  найлонова торбичка  с цветя,  потопени  във вода. Отворих  чантата  си и от портмонето си извадих билетче от  0.50 лв. и станах да го перфорирам“, пише в жалбата си Лидия Иванова. Тя твърди, че в същия момент тролеят е спрял на спирка „Космос” и в него е влязла контрольорката Надя Димитрова.

«А в този момент аз съм на перфоратора. Тя така се развика, че аз съм я видяла и тогава съм перфорирала билета си.  Аз се опитах да й обясня, че греши. В този ред на обяснения  се включи и шофьора, че  ме е видял на огледалото , че не съм си перфорирала веднага билета. Направиха ме за резил пред пътниците  на целия  тролей, но въпреки това аз така и не разбрах къде ми е вината», пише още потърпевшата.

Лидия задава и въпроси към управителя на дружеството Николай Вълков. «Смятате ли,  че жена на 71 година е  способна на измама и далавери, при наличието на това, че знам в какво положение се намира  предприятието Ви. Срамувам се да цитирам думите и обидите, които получих и от двамата Ваши служители», пише пътничката. Тя допълва, че настоява управителят на общинското транспортно дружество да вземе отношение по този въпрос, и «настоявам проверителката  да бъде наказана според вашите правилници, въпреки, че  100 процента съм сигурна, че тази служителка не може  да бъде надприказвана от никого».

«Конкурент» очаква реакция от г-н Вълков, когото ще запознаем със съдържанието на жалбата.