Свят

Най-странните неща, намерени в човешкото дупе

  21.05.2018 09:37             
Най-странните неща, намерени в човешкото дупе

Следващия път, когато си загубите ключове, потърсете ги в задника си – току виж са там. Все пак освен, че идва във всякакви размери и форми, човешкото дупе има невероятни възможности за съхранение на вещи. Единственият проблем е, че ако искате да извадите нещата, които сте си пъхнали отзад, ще изпитате сериозни затруднения.

В медицината имат термин за подобен тип предмети – чужди тела в ректума. Въпросните „тела“ също варират в размерите, формата и цвета си, както и по нивото на унижение, което носят на човека, в чийто задник бъдат открити. Редовно в подобна… ситуация изпадат затворниците и наркотрафикантите, които пренасят в ректума си дрога или пари. Но истината е, че най-често чуждите тела попадат в човешкото четирибуквие по време на секс.

Въобще бедна ви е фантазията за това какви неща си пъхат хората в задниците. Затова ние сме ви подготвили списък с най-странните предмети, откривани в човешко дупе.

Стъклена бутилка
60-годишен мъж е приет в болница с перфорация на перитонита… досещате се какво си е скъсал. Първоначално докторите смятали, че е рядък инцидент, но рентгеновата снимка на корема на мъжа разкрила, че той чисто и просто има гигантска стъклена бутилка в ректума си. Бутилката била отстранена хирургично и пациентът се възстановил напълно.

Вибратор и щипки за салата
Гордостта влиза в кофти комбинация със силния сексуален нагон. Доказателство за това твърдение е този пациент. Въпросният бил толкова засрамен от вибратора, заседнал в задника му, че вместо да потърси медицинска помощ, за да го извади, прибегнал до домашно лечение. За целта използвал щипки за салата, с които да се опита да измъкне секс играчката. За съжаление не успял и дори направил положението още по-лошо – успял да заклещи и щипките в дупето си. След това мъдро преглътнал срама си и отишъл на лекар, където бил спасен.

Клизма с цимент
Преди да разкажем историята, вмятаме първо, че хората, страдащи от клизмофилия, се възбуждат сексуално от клизми, и второ, че хората, които си инжектират течен цимент в задника, са кретени. И двата термина са приложими в случая на даден 20-годишен мъж, който бил приет в спешното, след като интимният му приятел решил да „сипе“ с фуния известно количество течен цимент в задника му. Докторите успели да „изродят“ втвърдената маса и всичко минало добре, но пък нашите детски мечти сериозно пострадаха след тази история.

Боеприпаси
65-годишен ветеран от Втората световна война решил да „лекува“ хемороидите си като пъхне средноголям зареден снаряд в задника си. Упражнението, разбира се, вкарало „войника“ в болница, където обаче докторът, който трябвало да премахне снаряда от ректума на стареца, извикал отряд, който да обезвреди снаряда, преди да бъде изпълнена процедурата по премахването. Единственият пострадал в случая е старецът, който не само, че загубил снаряда си, но продължил да има хемороиди.

Буркан от фъстъчено масло
Най-впечатляващото за тази случка не е фактът, че 65-годишен мъж пристигнал в спешното с буркан от фъстъчено масло, заседнал в ректума му, а обяснението, което старецът дал за това как бурканът се е озовал в задника му. Пациентът твърдял, че докато къпел кучето си в банята, се подхлъзнал и седнал на буркана, който влязъл толкова надълбоко, че нямало как да го извади. Сега, сигурно се питате защо дядката е къпел кучето си гол или защо има буркан от фъстъчено масло в банята, но да се надяваме, че не вземате тази история за съвсем чиста монета.

източник: div.bg