Лайфстайл

Новият хит на Галена - краден. Вижте оригинала!

  21.05.2018 09:36             
Новият хит на Галена - краден. Вижте оригинала!

Новият хит на Галена - "Дай ми любов" се оказа 100% краден, забеляза HotNews. Оригиналът на парчето е на турския изпълнител Sözer Sepetci и се казва Dímelo. У нас обаче този факт се крие усърдно от продуцентите на звездата от Смядово. Даже се представя като авторска песен на композитора Даниел Ганев, широко рекламиран като автор на десетки хитове в чалгата. Но не и този път, където видимо си личи, че парчето му "написано" за Галена е буквално COPY-PASTE.

Можете да чуете БГ вариантът и оригиналът, разликата е единствено в аранжимента.

 

 

 

Интересното около двете парчета е, че те се налагат като хитове по едно и също време. Турската песен е публикувана в YouTube на 27 април, а на 8 май е качено и видеото на Галена. Учудващо е как може по едно и също време да се издават две напълно еднакви парчета, но от двама различни изпълнителя?

Може би и затова клипа на Галена не предтавлява повече от сюжет, в който главното действащо лице се бори интимно с два огромни плюшени мечока. Твърде вероятно е, певицата да е заформила проекта си по най-бързия начин, за да избегне въпросите с авторските права. Справка в канала за видеобмен обаче показва, че турското парче е обявено преди това на нашата звезда.