Лайфстайл

Внимавайте, ако правите секс в това помещение!

  09.05.2018 14:44             
Внимавайте, ако правите секс в това помещение!

Сексът в асансьор не е лъжица за всеки любовник. Той е една порода секс с особености, които не бива да пренебрегвате, ако не искате някой да ви свари по бели гащи. Пардон, без гащи. Той със сигурност не е за хора, които не обичат да се отъркват волно или неволно в ДНК материята на останалите. Това возило е обществено и шансът преди това някой друг да е правил неособено прилични неща в него никак не е малък.

Проверете за камери

В по-новите жилищни сгради не е изключено тези съоръжения да са снабдени с видеонаблюдение. Няма нужда ненужно да изпълнявате сексуалните фантазии на някой пишман порноманиак, който варди на входа на кооперацията. Но ако има камери, то тогава се опитайте да ги обърнете в посока, различна от тази на сексуалния ви спектакъл, или изберете друго място за задоволяването на плътските си страсти.

Правете го в ненатоварено време за асансьора

За всеки е дразнещо, когато съседите задържат по-дълго време асансьора на някой от етажите. Представете си колко истерично би било една тълпа от нетърпеливи пътници да тропат по вратата, докато вие се опитвате да достигнете до оргазъм. Затова подберете време след полунощ, в което ползването на този минилифт не е толкова търсено.

Носете подходящи дрехи

Най-добре е да подберете широки поли и рокли, достатъчно дълги, че да няма нужда от бельо, ако се наложи набързо да приключвате с ласките. Освен това тази дреха ще ви даде колкото си щете свобода на движенията. За господата удачни биха били панталоните до коляното с ластик на талията.

Останалият етикет

Не бързайте да освободите асансьора, преди да сте напълно облечени. Никой не е длъжен да съзерцава полуголите ви гениталии.

Ако пък сте от по-смелите сексуалисти, то може да заложите на блъфа и вместо да натискате бутона Стоп, да сложите на вратата табелка „Не работи“. Но ако все пак се доверите на спирачния бутон, гледайте да застопорите асансьора между етажите.

Внимавайте да не крещите по-силно от необходимото. Не забравяйте, че под вас се намира шахта, която се слави с чудесна акустика.

Разбира се, изключително важно е дали сте подбрали правилния партньор за това престъпление от удоволствие.

Бъдете сигурни, че мъжът до вас е адекватно хладнокръвен и няма да ви извади я око, я зъб, докато се опитва да си вдигне гащите. Или пък доста мъжествено да реши да се скрие под полата ви.

mila.bg