Лайфстайл

8 енергийни практики за привличане на мъжа в живота ни

  09.05.2018 14:36             
8 енергийни практики за привличане на мъжа в живота ни

"Любимият сам ще ви намери, стига да се намирате в необходимото психично състояние", смята биологът и психолог Лариса Ренар и предлага осем техники, които позволяват да привлечем мъжа на живота си.

1. Когато сте пълни с енергията на удоволствието и радостта, вие създавате около себе си поле, което привлича мъже и различни възможности. Това прави живота ви усмихнат и лек, а такъв става и животът на тези, които са около вас.

2. Когато влизате в помещение с непознати привлекателни мъже, не се страхувайте да гледате към тях.

3. Повтаряйте си наум утвърждението: "Аз съм вече привлекателна, аз съм вече сексуална, аз съм вече желана!"

4. Когато някой мъж осъзнае, че го гледате, нежно му се усмихнете с тайнственост и дълбочина.

5. За една седмица опитайте да се запознаете с десетима мъже. Двама от тях ще се окажат потенциални младоженци, останалите може да станат партньори в бизнеса, приятели, просто интересни събеседници. Главното е, че ще видите и ще усетите, че светът е пълен с мъже, пълен е с възможности и чудеса.

6. В бестселъра „Изворът на женската сила" Лариса Ренар препоръчва завъртания около себе си по посока на часовниковата стрелка. Те засилват енергийния потенциал, пренастройват клетките на тялото. Започва се със 7. Целта е да се стигне до 108.

7. Когато отдаваме енергия и любов, Космосът ни ги връща многократно, но ако жената започне да се цупи и да обижда, да ревнува, тогава сама си затваря каналите и мъжът започва да търси нови източници на енергия и любов. Той интуитивно се обръща към по-младите представителки на женската половина, защото част от енергията се получава чрез секса.

8. За привличане на мъжа служи червеният цвят. Затова сложете пола, блуза, обувки или малко шалче в този цвят на любовта. Той е символ на страстта и на парите. За да има страст в семейството, в спалнята трябва да има нещо червено – пердета, възглавници, кувертюра.

mila.bg