Лайфстайл

Кои са най-любимите фрази на секса

  09.05.2018 14:33             
Кои са най-любимите фрази на секса

Независимо дали сме между чаршафите или на романтична среща, жените обичаме да говорим на мъжете си.

Последните нерядко се напрягат от тая ни логорея, но крайно време е да прозрат, че за жената вербалната комуникация е ключът към емоционалната интимност.

Може господата да си набавят емоционалната комуникация посредством секса, но ние първо се нуждаем от емоционална комуникация извън кревата, за да искаме да разменяме ласки с партньора си.

Думите са огромно оръжие и това, което казваме на любимия, може да отприщи неговата увереност, да го дари с невиждана възбуда и да направи секса шеметно преживяване и за двама ви. Кои думи са приятели на секса?

Преди секса

“Обичам страстта, с която ме целуваш”

Важно е и за двата пола да знаят, че другият обича да ги целува. Когато комплиментирате неговите умения с устата, не казвайте обаче, че той е най-добрият целувач сред всичките ви мъже досега. Това няма да помогне на интимността ви.

“Чувствам се щастлива с теб”

Ако покажете на мъжа до вас колко е важен и какво прави за вашето доволство и радост, то със сигурност с това ще постелете една добра основа за интимните ви плътски преживявания.

По време на секса

“Обичам твоя…”

Изберете си най-любимата част от тялото му и я обсипете със суперлативи. Това най-малкото ще даде на партньора ви самочувствието, че не си мислите за инструктора по йога, докато се търкаляте между чаршафите.

“Обичам миризмата ти”

Няма значение колко сме интимни с един човек, понякога имаме своите притеснения, свързани с вкуса и аромата ни. Разнесете опасенията му със замах, споделяйки колко се наслаждавате на мъжкото му ухание.

“Толкова си секси в тази поза”

И мъжете, и жените имат навика да се наслаждават в детайли на тялото на партньора си по време на секс. Дори и да намирате коремчето му за малко по-отпуснато, никога не е излишно да изразите задоволството си от това, което виждат очите ви.

След секса

“Много ми хареса, когато…”

Тези думи не са просто някакъв комплимент, с който да пълните пространството, а информация, която ще послужи за повторното ви удоволствие следващия път. Ако партньорът ви знае какво харесвате и какво ви е накарало да се гърчите от кеф, то съвсем скоро отново ще си получите заслуженото.

“Благодаря”

Не знам за вас, но аз винаги благодаря, когато стигна до оргазъм. Това е усилие и на двете тела и прави чудеса за повторната успеваемост на кулминацията, която ще се случи след малко. Оргазмът е един от най-ценните дарове, които жената може да получи от един мъж, затова не се свенете, а благодарете без задръжки.

mila.bg