Konkurent
ТДМ

Лайфстайл

Навици, които могат да провалят първата среща

2018-05-17 16:20 246 0

Навици, които могат да провалят първата среща

На всички ни се е случвало да се приберем вкъщи след първа среща и да си помислим как сме прецакали всичко.

Ако ви се случва по-често да пускате тази мисъл в главата си, значи е време да промените навиците си, съпътстващи първите ви срещи.

Не монополизирайте разговора

Ако говорите прекалено много за себе си, то със сигурност не печелите точки. Това е един от коварните капани, които сами си поставяме, опитвайки се да се „продадем“.

Избягвайте и да оправдавате едно или друго качество, или да мрънкате за неща, свързани с работата и семейството.

Не прекалявайте със споделянето

Ще имате достатъчно време след това да кажете и майчиното си мляко. Уязвимостта и откровеността са ключът на комуникацията между двама души, но не и на пръва среща.

Вместо да изпишете любовни вежди, може да си извадите сами очите с истории от неособено щастливото си детство, множеството ви фобии, психически и емоционални проблеми. Бъдете особено предпазливи в споделянето на факти от бившите си връзки. Защо му е на някого да излезе на първа среща с вас, ако непрекъснато изтъквате достойнствата на предишния.

Не се опитвайте да бъдете нещо, което не сте

Не се напъвайте прекалено, за да впечатлите. Да се фукате, за да спечелите отсрещния, определено не е печеливша карта. Избягвайте и на всяка цена да си фантазирате и да се правите на нещо, което не сте. Ако не сте честни от самото начало, в по-късен етап от връзката ще ви лъсне дупето. Опитайте се да бъдете автентични и не преигравайте.

Не предлагайте

Разбира се, не става въпрос за предложение аз женитба, но понякога още на първа среща започваме с блянове за бъдещето, които могат много набързо да уплашат кандидата за сърцето ни. Дори и ултимативната ви цел е да намерите сродната си душа и да си народите здрава и красива челяд, дръжте я поне за момента несподелена. Ако нещата между вас потръгнат, ще имате възможност да му кажете, че иска да е баща на децата ви.

Не пренебрегвайте знаците

Вербалните и невербалните знаци казват достатъчно за успеваемостта на първата среща. Забелязвайте мимиките и езика на тялото му, те дават доста отговори дали ще има втора среща или не.

mila.bg

коментари
Име*:
Коментар*:
Код за сигурност*:
* Задължителни полета
Кои са най-любимите фрази на секса
2018-05-23 04:00
48 0
Независимо дали сме между чаршафите или на романтична среща, жените обичаме да говорим на мъжете си. Последните нерядко се напрягат от тая ни логорея, но…

Невероятна затворническа драма се разиграва с Гринго
2018-05-22 19:30
531 0
Любимият на Софи Маринова – Тодор Давидков -Гринго, излежава 10 месечна присъда за рекет в затворническото общежитие в Казичане. Той се призна за виновен за…

7 признака, че плащате „данък обществено мнение”
2018-05-22 16:20
198 0
Чуждото мнение е спорно нещо - от една страна, няма как съвсем да не ни пука как изглеждаме в очите на другите, но от друга…

МЕГЗ измества Миглена Ангелова от ВИП Брадър
2018-05-22 13:10
237 0
Продуцентите на ВИП Брадър преговарят с най-популярната риалити звезда у нас - МЕГЗ да бъде сред водещите на новия сезон на предаването.От екипа на Нико…

актуален брой на вестник Конкурент