Лайфстайл

5 сигнала на тялото, че сме с неправилния мъж

  09.05.2018 13:31             
5 сигнала на тялото, че сме с неправилния мъж

Нашето тяло постоянно разговаря с нас, но ние сме добри в това да отказваме да го чуем. Особено когато става въпрос за истини, които ни е трудно да признаем пред себе си, защото изречени веднъж на глас, правят живота (още по-)неудобен.

Психолози разкриха кои са знаците на тялото, които то ни дава, когато партньорът до нас не е верният.

Смеете се трудно

Коства ви усилие да се разсмеете от сърце. Усмихвате се постоянно, защото това е лесно, защото сте свикнали да го правите, но истинският смях, който оставя човека без дъх, се случва все по-рядко. Както и все по-рядко успявате да се зарадвате на нещо.

Направете си малък експеримент: когато останете сами, без своя партньор, се запитайте дали сте тъжни от липсата му, или ако беше тук, щяхте да се чувствате по същия начин? Изводите може да си направите и сами...

Изпитвате умора, всякаква умора

Нищо не ви радва, но всичко ви уморява. Едва кретате през седмицата, а като дойде уикендът, вместо да си починете и освежите, вие отново се чувствате скапани. Изпълнени сте със съмнения и страхове. Не виждате нищо красиво в бъдещето и често се връщате в мислите си към своето детство, когато бяхте наистина обичани и щастливи.

Струва ви се, че погрознявате

Отдавна не сте поглеждали в огледалото с удовлетвореност. Все нещо ви липсва в грима, в прическата. Тялото ви се струва ужасно, кожата - суха и уморена. Косата капе, ноктите се чупят. Гримирате се повече от преди, стараете се и в облеклото, но каквото и да направите - нищо. Вече не откривате онова момиче, което ви харесваше въпреки проблемите с талията и леките торбички под очите. Истината е, че се чувствате стара и нехаресвана, защото мъжът до вас по никакъв начин не ви кара да усещате обратното.

Нямате желание за докосване

Не желаете партньора до себе си, но изпитвате неприятно чувство, когато ви докосне и някой друг. Сякаш имате свръхчувствителност на кожата и предпочитате да стоите далеч от човешки допир. Настръхвате, когато някой понечи да ви прегърне и не можете да си представите как някога сте била интимна с човека до вас.

Той ви дразни с най-дребни неща

Не може да го гледате как се храни. Едно време ви беше чаровно дори лекото му примляскване и си умирахте да му текат лигите по вашите гозби. Сега всеки дребен негов жест ви влудява. Ароматът му ви отблъсква, думите му ви се струват тотални клишета, плешивостта му изведнъж се превърна проблем.

mila.bg