Лайфстайл

Мастурбирането – внимавайте да не прекалите

  03.05.2018 13:25             
Мастурбирането – внимавайте да не прекалите

Няма нищо лошо в мастурбирането, стига да не се престараете. Вижте какво може да ви се случи, ако прекалите в желанието да си доставите удоволствие.

Момче, което искало да разбере как е с бутилка, завършило в Спешна помощ. Лекарите трябвало да срежат пластмасовата бутилка, за да спасят заклещения му пенис от по-сериозни наранявания. Така младежът си „заработил“ и оток и поука.

Мръсните ръце коствали на един тийнейджър спокойния сън за няколко седмици. Мастурбирал винаги, когато му дойдело на ум: в училищната или обществени тоалетни, дори в скритите кътчета на метрото. Заради неизмитите ръце си докарал гъбична инфекция и нетърпим сърбеж. Чак след няколко безсънни нощи и количество антибиотици се почувствал отново добре.

Мускулестите ръце са секси, но внимавайте, когато хващате с тях „гордостта“ си. Един мъжага успял по време на самозадоволяване да счупи собствения си пенис. Статистиката сочи, че само 19 процента от тези фрактури са вследствие на секс. Основната причина е ръчният натиск върху мъжкия полов орган.

Така че, не натискайте прекалено силно пениса си по време на мастурбация, предупреждават лекарите. Медиците апелират също да не си „играете“ по време на шофиране. Според някои изследвания, до счупване в тези случаи се стига, тъй като тогава пенисът се държи под неудобен ъгъл.

И мастурбирането в душ кабината може да е опасно. Чести са случаите на подхлъзване и неприятни удари, счупване на крака, ръце…

© Любопитно