Спорт

Фаворити взеха своето лесно, само Монолит се потруди повече /СНИМКИ/

  28.04.2018 20:06             
Фаворити взеха своето лесно, само Монолит се потруди повече /СНИМКИ/

С четири срещи започна 21-ият кръг на областната „А“ група във Врачанско. Монолит измъкна победата с 3:2 в Рогозен от Ботев и пак дръпна на върха с 3 т. пред Огоста, който утре има мач с Ботев /Кр/. Емануил Димитров-Чарли откри за гостите в 14-та мин., но в 32-та мин. автогол на Денис Сабинов доведе до изравняване 1:1. В 56-та мин. отново Чарли вкара за 1:2, рогозенци не се предадоха и чрез Цветомир Ангелов-Порчо в 65-та мин. възстановиха равновесието за 2:2. Точка на спора сложи „грешникът“ Сабинов, който от дузпа в 83-та мин. оформи крайното 2:3.

ОФК Локомотив /Мездра/ не срещна проблеми в Роман и спечели с 6:1. По 2 гола реализираха щатните стрелци Валдемар Стоянов и Кирил Кръстев, както и младокът Константин Велинов. Домакините от Искър 1923 отчете Димитър Димитров-Пайнера, а игралият преди доста време за Ботев /Вр/ Владислав Стоянов пропусна дузпа.

Околчица надви като гост Миньор 2017 /Згориград/ без да си дава много зор. Вангел Христов отбеляза 2 гола, един добави Иван Иванов. Згориграждани отсрами вратарят Тихомир Конорски-Кобрата от дузпа.

Манастирище пък разби комшиите от Балкански в Михайлово с 9:2. Иван Митов направи хеттрик, по два пъти се разписаха Любослав Кирилов и Александър Герасимов, по веднъж точни бяха Вальо Лилов и Илиян Илиев.