Спорт

3 червени картона в срещите от кръга във Видинско

  28.04.2018 19:39             
3 червени картона в срещите от кръга във Видинско

Балкан и Ботев /Грамада/ завършиха 1:1 в 19-ия кръг от областното първенство на Видин /на първата снимка/. Николай Николов-Сникърса изведе напред домакините от Белоградчик в 22-та мин. Валентин Адамов-Пелето изравни в 32-та. В 89-та мин. Балкан остана с човек по-малко. Реферът Даниел Иванов изгони Ивайло Михайлов, който удари плесница на съперник. Главният съдия декорира в жълто по двама състезатели от отборите.

Балкан събра 29 т., а Ботев /Гр/ е с 23.

Вторият Тимок нямаше проблеми срещу последния в таблицата Славия и го победи с 4:1 /на снимки от 2 до 4/. Точни за успеха на гостите от Брегово бяха Милен Маринов, Даниел Венчов и на два пъти Николай Никифоров. Александър Манджуков отчете домакините от Ново село.  

Тимок вече е с 36 т., Славия има 4.

Рациария отстъпи от третия Дреновец с 1:4. Точен за тима от Арчар беше Борис Русинов. За гостите с 2 попадения се отчете Михаел Илиев, а по веднъж вкараха Павлин Димитров-Пинко и Николай Петров.  

Дреновец натрупа 35 т. Рациария е на предпоследно място с 6.

В изтеглена среща от 24-ия кръг Пластик /Старопатица/ загуби в Кула от Дунав с 2:3. Кристиян Кольов изведе напред гостите от Дунавци в 13-та мин. Цветан Спасов възстанови равенството в 38-та мин., а в 67-та мин. символичните домакини стигнаха до пълен обрат чрез Валентин Николов. Малко преди това двата тима останаха с по 10 човека. В 63-та мин. Любомир Диков от Пластик и Димитър Анастасов от Дунав видяха червения картон, след като се сдърпаха помежду си. Цветан Мавров в 72-та мин. докара нещата до 2:2. Във 2-та мин. на добавеното време Лъчезар Стефчев осигури 3-те точки на Дунав.

Главният съдия Ивайло Енеев вдигна и два жълти картона за оспорване на негови решения. Получиха ги Александър Славчев от Дунавци в 43-та мин. и Георги Цветков от Старопатица в 73-та мин. На рефера помагаха Марк Занков и Емил Любенов, а делегат беше Ваньо Димитров.

Дунав събра 31 т., Пластик остана с 11.

Утре лидерът Партизани /Макреш/ играе с Ботев-Д /Димово/.