ДГ "Звънче" - Враца

  26.04.2018 14:17             
ДГ \

ДГ "Звънче" - Враца обявява прием за учебната 2018/2019 г.

         Детска градина “Звънче” се намира в жилищен комплекс „Сениче”. В шест групи се отглеждат и възпитават 145 деца от яслена до предучилищна възраст.  Това е най-младата детска градина, последно построена на територията на община Враца. В детското заведение работят висококвалифицирани учители с доказан професионализъм.

Детската градина разполага с много добра материална база: 5 уютни и привлекателни занимални с отделни спални помещения, два физкултурни салона, музикален салон, Стая на семейството и Стая за работа с деца със СОП. Коридорите са приказно изпъстрени с цветовете на дъгата, а просторният зелен и обезопасен двор е идеално място за спортни занимания и безгрижни игри на децата.

         ДГ „Звънче” е привлекателна и желана образователна институция, със собствен стил, облик и нововъведения, непрестанно развиваща и обновяваща се, търсеща новостите и градяща доверие, признание и успехи само нагоре в името на отглеждането на щастливи деца, от учители и родители.
            Акцентът в програмната система на детската градина е „Празници и развлечения”, които неизменно се реализират в партньорство с родителите. 
            През новата учебна година при нас ще се предлагат допълнителни педагогически услуги - народни танци, модерен балет, английски език, футбол, вокална група и приложно изкуство,  активни физически занимания, интересни и разнообразни видове игри. Непринудено чрез игрите децата ни растат, учат, и творят, адаптират се безболезнено към ДГ, социализират се успешно и се подготвят отлично не само за първи клас, но и за голямото училището на живота.

Децата получават гражданско образование и знания за правата на детето, екологично образование, здравна и физическа култура, учат правилата за безопасно движение на улицата.

Съчетаваме най- доброто от образователните традиции и модерни методики, в стремежа си да задоволим нарастващите потребности от качествено възпитание и образование. 

ДГ "Звънче" - Враца, ж.к ."Сениче", за контакти: 0884 3091 34, zvunche.weebly.com