Спорт

Глобиха Ники Нинов с 62.50 лв., Гроздан Илиев е аут за 2 мача, двама се връщат за Кариана

  25.04.2018 11:52             
Глобиха Ники Нинов с 62.50 лв., Гроздан Илиев е аут за 2 мача, двама се връщат за Кариана

Дисциплинарната комисия при ЗС на БФС във Велико Търново наказа Гроздан Илиев от Първа Атомна с лишаване от права за 2 срещи, след получения червен картон в мача с Мизия 2005 заради неволния удар в лицето на вратаря Илко Гецковски. Юношата на Монтана ще пропусне утрешното гостуване на козлодуйчани на Партизан /Червен бряг/ и домакинството в неделя на Янтра /Полски Тръмбеш/.

Наставникът на Първа Атомна Николай Нинов пък е санкциониран с глоба от 62.50 лв. на основание чл.34, ал.1 т.6 от Дисциплинарния правилник.

Утре лидерът в Северозападната Трета лига Кариана /Ерден/ приема Вихър /Славяново/ в мач от междинния 23-и кръг. Двубоят на стадиона в Ерден е от 17 ч. За домакините няма да играе Иван Тодоров. Централният защитник е с контузия на палеца на десния крак. В игра се завръщат бранителят Георги Илиев и халфът Деян Иванов. Двамата пропуснаха гостуването на Янтра /Габрово/ заради вирусно заболяване, но тази седмица тренират наравно с останалите. Тимът от Славяново е корав съперник. В последната среща Вихър направи 3:3, като гост на третия Бдин /Видин/.

Кариана продължава да трупа точки на върха и вече има в актива си 56. Вихър /Славяново/ заема 5-та позиция с 39 пункта.