Крими

Полицията потвърди информацията на "Конкурент" за катастрофата край митницата

  25.04.2018 10:21             
Полицията потвърди информацията на \

Полицията потвърди информацията на „Конкурент “ за тежкото ПТП с участието на Дионисий от Криводол.

Напомняме, че тежката катастрофа по чудо се размина без жертви. Инцидентът стана на бул. "Васил Кънчов"във Враца, край сградата на Митницата, малко след 20.15 ч. снощи. Алкохолната проба на водача е отрицателна.

Припомняме, че районът беше отцепен от полиция. На мястото имаше и екип на пожарната, тъй като се създаваше непосредствена опасност и за останалите участници в движението.

При инцидента шофьорът на БМВ-то - Дионисий  е отсякъл стълб на уличното осветление. При удара немската машина, която се е движела от автогарата към изхода на Враца, е сериозно повредена.

За щастие, сериозно ранени при удара няма. Шофьорът с име на древногръцкия бог на виното и спътникът му в колата са се отървали без сериозни наранявания, но возилото е с много щети и по-вероятно е да поеме към някоя автоморга.

На пътното платно имаше изтекло и масло, тъй като при удара е пострадала цялата предница на "бавареца".

Хора от квартала твърдят, че заради новото асфалтово покритие, обновеният булевард се е превърнал в арена на незаконни надбягвания, а базразсъдни шофьори препускат по него сякаш са на на писта от "Формула 1".