Лайфстайл

Топ 9 на звездите с изкуствени зъби. Ето кои ВИП персони блестят с фейк ченета

  25.04.2018 10:03             
Топ 9 на звездите с изкуствени зъби. Ето кои ВИП персони блестят с фейк ченета

Родните звезди винаги са в състояние да превърнат всяка своя стъпка в новина. Особено когато подменят изцяло усмивката си. Много е модерно днес зъбите да са ослепително бели и съответно – изкуствени. Ето защо вече все повече родни звезди инвестират в тази сложна, ултра скъпа и доста болезнена манипулация, узна HotArena.

Камелия е една от последните популярни личности, които са избелили зъбите си. Тя е горд собственик на фасети, които струват колкото една лека кола на старо. Сдобила се е с тях в Полша, с много мъки и жертви. Цялата процедура отнела 4 дни, писа "Шоу".

Преслава е пръснала 66 хиляди лева при български стоматолог, който поставил върху зъбите й циркониеви коронки. Това е последният хит сред родния хайлайф.

Малко след нея и Галена смени зъбките си. При нея резултатът е по-неестествен, тъй като прекалено много са избелени. Тя е броила сумата от 55 000 лева – предните й зъби са изцяло подменени с фасети. Интервенцията направила в Турция.

Емилия също може да се похвали с изкуствености из устната кухина. Тя инвестирала 15 000 евро преди години за циркониеви импланти, които са по-евтини от изкуствените зъби, но пък се сменят периодично.

Динозавърката в чалгата Луна се е сдобила с американски импланти, тъй като имала сериозни проблеми. Още  през 2001 г. се решава на болезнената операция – вадят й всички зъби и на тяхно място поставят нови. За новата си усмивка е броила 50 000 лири.

Катето Евро също е със зъбни импланти. Нейната интервенция бе направена преди няколко години абсолютно на живо по време на международно изложение в столицата. Тя се подложи на операцията заради предстоящ важен филмов проект.

Суетата не подминава и Калин Врачански. Той има нови фасети, които блестят като порцелан в устата му.

Алисия също е горда притежателка на чисто нови зъби. Тя е почитателка на интервенции от всякакъв характер, стига крайният резултат да е актив за красотата й.

Ани Цолова от няколко години се изявява с перлена усмивка. Идеята й дал тогавашния й екранен партньор – Виктор Николаев, който също може да се похвали с изкуствени зъби. За разлика обаче от другите звезди, при него са подменени само два зъба, а останалите са оформени и избелени професионално.

 хотарена