Лайфстайл

Кристо нанесе жесток удар на изпотрошената в катастрофа моделка Кристин

  24.04.2018 21:47             
Кристо нанесе жесток удар на изпотрошената в катастрофа моделка Кристин

Рапърът Христо Балабанов, известен като Кристо, замени бившото си гадже Кристин Илиева с нейна адашка. След края на 5-годишната си връзка с Кристин Кристо дълго време не успя да продължи напред, пише "Телеграф". Той описваше моделката като най-голямата любов в живота си. Двамата се влюбиха още докато тя беше ученичка, но красавицата го натири заради постоянната му ревност.

Няколко месеца по-късно името на Кристо бе свързано с неизвестна девойка, а след това и с втора - всичките с над 10 години по-малки от него. В момента обаче той е оставил мимолетните си увлечения в миналото и отново се носи на крилете на любовта. Новото момиче се казва Кристин Георгиева и отново е доста по-малка от музиканта. В социалните мрежи е скрила годината си на раждане, но от публикуваните снимки се вижда, че все още е ученичка или студентка в първи курс. Двамата се запознават по време на клипа на Кристо и неговата колежка Ева.

Там пламва любовта между тях, а близки споделят, че двамата са заедно от декември миналата година. В профила на Кристо обаче не може да бъде открита тяхна обща снимка, защото той предпочел да не разгласява новината за новата си връзка. Една от причините за това е, че искал суматохата покрай трагедията с бившата му половинка да отмине, защото не се чувствал добре той да показва щастливите си снимки с новата си любима, докато Кристин се възстановява след тежка катастрофа, която предизвика нейната приятелка Дивна. 

Въпреки това Кристо все по-често публикува закачливи клипчета в Инстаграм, но все още не показва лицето на любимата си. Тайната им връзка обаче не е чак толкова тайна, тъй като двамата влюбени често могат да бъдат забелязани хванати за ръка по столичния бул. "Витоша".BLITZ