Спорт

Назначиха съдиите за междинния кръг в Трета лига

  24.04.2018 21:03             
Назначиха съдиите за междинния кръг в Трета лига

Бригада от Велико Търново ще ръководи мача на лидера Кариана и Вихър /Славяново/. Този и останалите двубои от междинния 23-и кръг в Северозападната Трета лига са утре от 17 ч. В Ерден на главния съдия Милен Въжарски /на снимката/ ще помагат Ивайло Атанасов и Кристиян Минков. Врачаните Росен Гановски и Милен Бельов са определени за четвърти арбитър и делегат. Същите функции са възложени на съгражданите им Владимир Палански и Бойчо Бойчев по време на срещата Мизия 2005 – Севлиево. Правосъдие на терена в Кнежа ще раздават ловчанлиите Никола Петров, Пламен Хинков и Николай Иванов.  

Бригада от Велико Търново в състав Стилиян Колев, Георги Дойнов и Тихомир Колев получи наряд за сблъсъка Партизан – Първа Атомна /Козлодуй/. До Червен бряг ще пътуват и Калин Кинов и Емил Горанов от Габрово.

Съдии от Велико Търново са с назначение и за мача Янтра 1919 – Бдин /Видин/. В Габрово ще се изявят Михаел Павлов, Йорданка Корчева и Добромир Георгиев. В списъка на длъжностните лица са също Венцислав Банчев от Ловеч и Тони Вашков от Плевен.

Ивайло Тодоров, Николай Михайлов и Владимир Вълов от колегията в Монтана ще пътуват за двубоя Левски 2007 – Спартак /Плевен/. Ловчанлиите Дочо Михов и Николай Николов ще са четвърти съдия и делегат. С тези функции са натоварени Венислав Живков от Монтана и Емил Младенов от Враца по време на сблъсъка в Луковит между Ботев и Янтра /Габрово/. В него на Мариян Блажев от Плевен ще асистират съгражданите му Ивайло Христов и Ивайло Благоев.

Останалите наряди са:

ЯНТРА /ПОЛСКИ ТРЪМБЕШ/ - ТРЯВНА
СТАНИСЛАВ СТАВРОВ ВТ, МИЛЕН АРАБАДЖИЕВ ВТ, ИЛИЯН КАПАРАШЕВ ВТ  4-ти: АЛЕКСАНДЪР АПОСТОЛОВ ВТ  Делегат: АСЕН АТАНАСОВ СВ

АКАДЕМИК /СВИЩОВ/ - ПАВЛИКЕНИ
СТАНИМИР ТОДОРОВ ГБ, ДАНИЕЛ НИКОВ ГБ, ТИХОМИР ПАПАЗОВ ГБ  
4-ти: ИВАЙЛО ПЕТРОВ ЛЧ  Делегат: АЛЕКСАНДЪР ДИМИТРОВ ПЛ