Спорт

Триумф за бойците от региона на гала вечерта в Козлодуй

  21.04.2018 16:36             
Триумф за бойците от региона на гала вечерта в Козлодуй

Петима от представителите на Северозапада в гала вечерта в Козлодуй постигнаха победи. Грандиозният боен спектакъл беше организиран от местния клуб Golden Boys и най-бързо развиващата се промоутърска компания в България PRO FIGHT.

При дебюта си на професионалния ринг Михаил Велчовски и Георги Гергов от врачанския клуб Победа се наложиха с по 3:0 съдийски гласа над Валентин Георгиев от столичния клуб Кан Аспарух и Иван Иванов от Глори Про Тийм /Стара Загора/.

„Гордея се с тях! Отново защитиха името на клуба, побеждавайки убедително и зрелищно съперниците си”, заяви треньорът на врачаните Венелин Янков.  

Представителят на домакините от Golden Boys Стоян Петков вдигна на крака публиката, след като и в трите рунда надделя над сръбския национал Томислав Милич. Съотборникът му Богдан Никифоров обаче претърпя поражение от Венелин Илиев от Скорпион /Плевен/. Козлодуйчанинът получи контузия в крака и беше отстранен с технически нокаут преди края на третия рунд.

Алекс Цветанов от монтанския клуб Спарта надви Деян Делчев от Фаворит /Димитровград/, а съотборникът му Мартин Аксел се справи с плевенчанина Айхан Севков, за кеф на треньора Доброслав Добрев.

В съдийската апарат на гала вечерта, провела се в чест на „170 г. от рождението на Христо Ботев“, беше врачанинът Ангел Иванов.