Свят

Учителки в детската градина нападнаха майка, че е пияна! След месец научила тежката диагноза

  21.04.2018 07:05             
Учителки в детската градина нападнаха майка, че е пияна! След месец научила тежката диагноза

През невероятни мъки преминава млада майка от Великобритания. Само за месец тя се превърнала от здрава и жизнена млада жена в инвалид. Заради болестта е прикована към леглото и не може да се погрижи за дъщеричката си.

Всичко започнало съвсем случайно. Шарлот от Саутхамптън усетила, че нещо не е наред, когато отивала да вземе тригодишната си дъщеричка от детската градина. Там не можела да се държи на краката си и започнала да залита. Заради това учителките я обвинили, че е пияна. Истината се оказала много по-жестока.

След месец лекарите диагностицирали Шарлот със синдрома на Гилен - Баре, който поразява периферната нервна система. Шарлот се оказала парализирана в болницата, където била прикована към леглото. Трябвало да минат дни, преди изобщо да може да помръдне с пръстите на краката. Накрая все пак я изписали от болницата, но сега не може и да отиде никъде без инвалидната количка и трябва да пие по 40 хапчета на ден.

Младата майка се надява, че отново ще почне да се движи, но възстановяването й ще продължи години.

Тя мечтае единствено за това отново да може да е с дъщеричката си както преди.

За жената и дъщеричката й сега се грижи бабата Мишел. Тя помага на дъщеря си за всичко - от къпането, до преместването на инвалидната количка.

Превод БЛИЦ